free download 78 travel guides written by experts

Beko sustine educarea copiilor pentru un stil de viata sanatos

Beko, partener principal Food Revolution Day, a fost alaturi de parintii preocupati de un stil de viata sanatos, in cadrul evenimentului care a avut loc pe 20 mai, in Bucuresti, la Conacul Golescu Grant. Peste 600 de parinti si copii au fost prezenti la eveniment si au participat la activitatile pregatite de organizatori, de la ateliere de gatit la activitati sportive si jocuri.

Beko Food Revolution Day

Participantii, parinti si copii deopotriva, au descoperit retete sanatoase pe care le pot prepara cu usurinta in fiecare zi, folosind electrocasnice mici din gama Beko pentru bucatarie (blender, mixer, storcator de fructe). Inspirati de temele atelierelor, parintii si copiii au aflat ca pregatirea meselor poate fi o activitate placuta si distractiva pentru intreaga familie, atunci cand ai aliati de nadejde in bucatarie.

Vedeta evenimentului a fost, fara indoiala, coltul clatitelor, unde 3 bucatari au pregatit retete sanatoase de clatite, folosind plitele cu inductie si cuptoarele Beko, si au experimentat mixuri de ingrediente pline de vitamine si nutrienti. Tehnologiile inovatoare ale produselor Beko au pus in valoare combinatiile delicioase propuse de bucatari, iar participantii au savurat deserturi gustoase si sanatoase.

Produsele Beko sunt inspirate de nevoile si stilul de viata in continua schimbare ale consumatorilor sai, care sunt din ce in ce mai preocupati de o alimentatie sanatoasa si echilibrata. Iar pentru ca formarea unor obiceiuri alimentare sanatoase este cu atat mai importanta pentru copii, Beko le vine in ajutor parintilor cu electrocasnice inteligente si cu functionalitati diverse, care sa ii ajute sa gateasca mese sanatoase rapid si fara efort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *