free download 78 travel guides written by experts

Beko și FC Barcelona continuă discuția despre o alimentație sănătoasă prin intermediul limbajului emoji

Beko, lider al pieței de electrocasnice, a anunțat cel mai nou demers în misiunea sa globală de a inspira copiii să trăiască o viață mai sănătoasă și activă.

“Eat Like a Pro”, lansată de Beko în anul 2017, încurajează copiii să mănânce sănătos și este parte a unui angajament continuu cu UNICEF. Realizată cu sprijinul Fundației Barça, aceasta își propune să ajute la prevenirea obezității infantile. Acum, Beko nu doar îi încurajează pe copii să mănânce ca un profesionist, ci și să se antreneze ca un profesionist, deoarece brandul își propune să îi inspire pe aceștia să devină mai activi, la fel ca eroii lor de la FC Barcelona.

Beko și FC Barcelona - Pique
Beko și FC Barcelona – Pique

Parte din inițiativa globală ”Eat Like a Pro”, noua campanie este cunoscută sub numele de 4-3-3 și a fost lansată cu ocazia meciului El Clásico de pe Camp Nou, unde FC Barcelona a întâlnit cel mai mare rival al lor, Real Madrid. Campania se inspiră din formula de joc clasică și câștigătoare 4-3-3 a clubului FC Barcelona și provoacă oamenii din întreaga lume să privească formula din perspectiva unui stil de viață sănătos și să prezinte propria formulă sănătoasă de joc, prin intermediul celui mai folosit limbaj pe internet: emoji.

Implicarea în prevenirea obezității infantile este simplă. Pentru a crea propria formulă 4-3-3 câștigătoare, oamenii trebuie să aleagă cea mai sănătoasă gamă de preferințe care să includă:

4 fructe și legume
3 proteine
3 exerciții fizice…

… și să posteze în social media formula, utilizând emoji-urile preferate și #EatLikeAPro @beko.

În plus, împărtășirea 4-3-3-ului personal nu este doar o modalitate de a imita eroii, este și o șansă de a călători, de a se antrena și de a trăi ca un profesionist pe terenul de antrenament al FC Barcelona.

Câștigătorii concursului vor beneficia de o experiență unică în viață. Vor putea trăi asemenea eroilor lor de la FC Barcelona: un tur exclusiv al stadionului Camp Nou, primind sfaturi în materie de diete de la bucătarii profesioniști și nutriționiștii clubului catalan și având posibilitatea de a se antrena cu profesioniștii de renume mondial de la Academia Barça din centrul de antrenament al FC Barcelona – Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Jucătorii FC Barcelona se alătură acțiunii Eat Like A Pro, dezvăluind formulele lor 4-3-3 favorite în social media.

Nutriționistul clubului FC Barcelona, dr. Antonia Lizárraga, a declarat despre campanie: „În timpul săptămânii premergătoare El Clásico, am lucrat cu clubul și jucătorii pentru a crea formula ideală și sănătoasă 4-3-3, pentru a sprijini performanța în teren a acestora. Este minunat să putem arăta oamenilor din întreaga lume cât de importante sunt alegerile alimentare pentru jucători și cum se îmbină cu antrenament și stilul lor de viață pentru a le permite să se joace mereu la capacitate maximă. Acum, prin introducerea provocării 4-3-3, copiii, părinții și fanii de fotbal din întreaga lume pot arăta cum mâncă și cum se antrenează ca un profesionist, având șansa de a câștiga experiența unică FC Barcelona. Aștept cu nerăbdare să-i primim pe câștigători la Camp Nou”.

Studiile arată că, în medie, este nevoie de 66 de zile pentru a se forma un nou obicei. De aceea, Beko crede că dialogul privind un stil de viață sănătos este doar începutul schimbării – trebuie să ne schimbăm obiceiurile și stilul de viață pentru a ajuta în lupta împotriva obezității infantile.

Pentru mai multe detalii, urmăriți pagina de Facebook oficială Beko Romania: https://www.facebook.com/BekoRomania/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *