free download 78 travel guides written by experts

Behind The Scenes: Amna feat. Adda – “Fara aer”

Amna ne arata cum au decurs filmarile pentru cel mai recent videoclip al ei in colaborare cu Adda. Emotii, tensiune, repetitii, numeroase duble…toate au facut parte din filmarile care s-au desfasurat pe parcursul unei singure zile, la foc continuu.

Filmarile au decurs fara peripetii, Amna si prietenii de la DeMoga distrandu-se de minune. "Am fost foarte incantata de propunerea regizorului, mai ales ca eu una imi doream o noua abordare a unei povesti de dragoste, totul ambalat cu putin umor, cu ceva cool, cum e si colaborarea cu Adda." Videoclipul a avut ca principala sursa de inspiratie atmosfera retro a filmelor din anii ’80 (“Fame”, “Flashdance”), astfel ca actiunea are loc intr-o sala de dans unde este programat un casting.

Amna a ales sa lucreze cu aceeasi echipa tanara si talentata, cei care s-au ocupat si de videoclipul piesei "Arme". De imagine raspunzator este Alexandru Popescu, cel care a mai semnat imaginea mai multor videoclipuri pentru artisti importanti din industria muzicala din Romania precum: Connect-R, Raluka, Crush + Alexandra Ungureanu, Akcent etc., make-up Romelia Pelin si hair styling Angelic Studio.

Clipul se bucura in prezent de reactii pozitive, apropiindu-se de primul milion de vizualizari, in timp ce piesa a debutat pe pozitii inalte in clasamentele de specialitate.

“Fara aer” este un single compus de Marius Moga, cel care a semnat si colaborarea anterioara a Amnei cu What’s Up. Pentru mai multe detalii legate de Amna, puteti accesa pagina oficiala a acesteia de facebook.

Bucuresti, 20.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *