Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Beer Hub Bergenbier Iași, pub-ul experiențelor digitale și al răcoririi adevărate

Bergenbier inaugurează la Iași Beer Hub Bergenbier (BHB), un pub modern ce îmbină experiențele digitale cu atmosfera serilor petrecute cu prietenii la o bere rece. Deschiderea oficială a BHB (Bulevardul Țuțora 2A) va avea loc sâmbătă, 18 noiembrie, și va fi marcată de un concert Bere Gratis la care invitați speciali vor fi Bogdan Stelea și Gabi Balint.

”Am creat un spațiu modern, autentic Bergenbier, inspirați de momentele în care cauți răcorirea adevărată. Beer Hub Bergenbier îmbină elementele digitale într-o atmosferă prietenoasă. BHB e locul în care ne bucurăm de o bere proaspătă și rece, mereu în compania prietenilor din Iași ”, a declarat Gabriela Lupaș-Țicu, Director de Marketing Bergenbier S.A.

Beer Hub Bergenbier Iasi

Noul Beer Hub Bergenbier este primul proiect Bergenbier ce folosește elemente digitale în decorul pub-ului și care oferă o experiență completă: mese digitale cu jocuri de socializare, video wall pentru transmisiuni sportive și tablete pentru meniu și acces wi-fi, disponibile pe fiecare masă.

”Am dorit să putem oferi ieșenilor un loc în care să se simtă confortabil atunci când ies în oraș. Iar Beer Hub Bergenbier este acel loc în care reușim să ne deconectăm, în același timp să folosim tehnologia altfel, pentru a ne bucura de momentele cu prietenii. BHB este un loc de care suntem mândri, un concept unic în țară și ne bucurăm că l-am deschis aici, la Iași ”, spune Marian Tomulescu, administratorul Beer Hub Bergenbier.

Beer Hub Bergenbier va găzdui evenimente live, concerte ale trupelor de cover-uri, petreceri cu DJ, karaoke, transmisiuni sportive, toate în compania unor preparate alese, special gândite pentru a fi savurate alături de un Bergenbier rece.

Răcorește-te responsabil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *