metalshow

Beefeater 24 Back in Fashion

Beefeater 24 sprijină petrecerile exclusiviste şi evenimentele din cadrul London Fashion Week

În acest sezon, pentru prima dată, ginul Beefeater 24 a fost cu adevărat picătura de spirit pentru London Fashion Week. Beefeater 24 a sponsorizat diverse evenimente din Săptămâna Modei devenind centrul spiritual pentru mulţimea de oameni de modă. Distilat în centrul Londrei din 2008, Beefeater 24 are o legatură unică cu acest oraş, sprijinul pentru London Fashion Week venind ca un lucru natural care aduce o nouă dimensiune ginului.  

La începutul colaborării sale, Beefeater 24 a dezvoltat o relaţie de durata cu renumitul designer britanic, Jonathan Saunders. Prezentarea acestuia este una dintre cele mai aşteptate şi vizionate din oraş de către cei mai importanţi oameni de modă, presă şi celebrităţi. Beefeater 24 a fost sponsorul oficial şi gazda petrecerii de după show-ul lui Jonathan, care s-a ţinut la Concrete, o locaţie din estul Londrei îndrăgită de fashionişti.

Beefeater 24 a sprijinit de asememea cel mai şic eveniment din London Fashion Week care a inclus: o seară exclusivistă pentru legendarul designer britanic Zandra Rhodes la The Arch Hotel; o petrecere privată a designerului de bijuterii Dominic Jones la Soho Sanctum; o vizionare privată pentru modelul Olivia Palermo la The Langham Hotel; tea party pentru preferatul vedetelor în design de pantofi Charlotte Olympia; şi evenimentul avantgardist Fashion East’s Menswear Installation.

“Moda londoneză este recunoscută pentru supremaţia creativă şi reinventarea continuă, iar Beefeater 24 se potriveşte ca o mănuşă lumii glamouroase şi luxoase prin viziunea sa creativă al clasicului londonez renumit în întreaga lume – ginul”, a declarat Simon Burley, International Brand Director pentru Beefeater Gin.

London Fashion Week este unul dintre cele mai mari evenimente de modă ai celor mai creativi şi inovativi designeri britanici. 

British Fashion Council organizează London Fashion Week din dorinţa de a promova internaţional designerii englezi, oferindu-le oportunităţi pentru dezvoltarea afacerilor. Designerii londonezi sunt recunoscuţi internaţional pentru inovaţie şi creativitate, întărind astfel reputaţia Londrei ca fiind o capitală creativă şi încurajând turismul şi comerţul internaţional.

Beefeater 24, ginul de lux creat în 2008 de Master Distiller Desmond Payne, aduce o nouă dimensiune prin gustul uşor catifelat graţie unui amestec rar de ceaiuri printre selecţiile botanice. Numele derivă din stilul de viaţă de 24 de ore al Londrei şi procesul unic de 24 de ore prin care selecţiile botanice oferă ginului un gust mai fin şi mai complex. Din vara anului acesta Beefater 24 va fi disponibil şi în România în locaţii selectate.

Bucuresti, 08.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *