free download 78 travel guides written by experts

„Bebe magia” prezinta beneficiile inotului la nou-nascuti

Sâmbătă, 8 ianuarie, emisiunea Bebe magia prezintă, de la ora 9.00, pe TVR 1, povestea unei familii care şi-a dus ambii copii la înot de când s-au născut. Echipa Bebe magia a participat la o oră de înot pentru bebeluşi, desfăşurată sub supravegherea moaşei Vania Limban, unul dintre instructorii de înot pentru cei mici din Bucureşti.

„Înotul este o activitate care îi ajută pe copii să se dezvolte armonios. Bebeluşii care înoată îşi dezvoltă mai bine mişcările şi articulaţia. Ei devin mai independenţi şi mai sociabili”, ne-a spus moaşa Vania Limban.

Astrologul Mariana Cojocaru aduce previziuni pentru anul 2011, iar la rubrica „Mic, dar şic” telespectatorii află cu ce pot fi îmbrăcaţi micuţii, pentru a face faţă temperaturilor scăzute de afară.

În prima ediţie din acest an a emisiunii, sunt amintite poveştile celor nouă vedete părinţi care au fost în 2010 la Bebe magia împreună cu copiii lor: interpreţii Sanda Ladoşi, Carmen Trandafir, Cristina Spătar şi Daniel Iordăchioaie, liderul trupei Sistem, Zoli Toth, vedeta TVR Iuliana Tudor, Lucian Pârvoiu, prezentatorul jurnalului de ştiri al TVR 2, Andreea Marin Bănică şi Roxana Iliescu, singura vedetă care a alăptat în direct în timpul unei emisiuni tv.

Bucuresti, 06.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *