free download 78 travel guides written by experts

“Be what you want to be!!!!”

videoclip de sute de mii de… click-uri!

Videoclipul piesei “Be what you want to be”, primul extras pe single de pe albumul “Republika Verde”, material ce urmeaza a fi lansat anul acesta, beneficiaza de o realizare video originala si migaloasa.

Clipul, realizat din fotografii, frame cu frame, ajunge la sute de mii de click-uri (declansari foto), mergand pe sistemul folosit in realizarea animatiei.

Frame-urile vor fi constituite pe baza filmarilor realizate de trupa El Negro pe parcursul mai multor zile, sub indicatiile echipei format din regizorii "Hyptno" – Bogdan Moldoveanu si George Petrosel.

Mesajul piesei – unul optimist, cum ne puteam astepta de la o piesa reggae, este acela ca oamenii ar trebui sa aiba mai multa incredere in fortele proprii. Indemnul este sustinut si de imaginile din videoclip, pozitive si colorate, in care gasim simboluri, culorile reggae si peste 50 de tinute vestimentare pentru cadrele cu trupa cantand.

Prin intermediul acestei prime piese si in general, prin proiectul “Republika Verde”, din care face parte si o emisiune proprie la radio, Bogdan & Co promoveze goodvibe-ul, concepte muzicale si sociale pe care oamenii le-au lasat deoparte in favoarea criteriilor artificiale, agresive si grobiane.

“Dupa 10 ani de activitate in care ne-am expus propriile trairi prin intermediul muzicii, iar publicul nostru le-a imbratisat si chiar si-a indentificat propriile emotii in piesele noastre, am simtit ca trebuie sa ii oferim mai mult. De aceea am creat REPUBLIKA VERDE, un “spatiu” in care te poti refugia oricand pentru a “respira” curat si unde toti cei din jurul tau iti sunt prieteni. Este un proiect inca la inceput, dar care va creste dinamic prin conectarea tuturor celor pentru care VERDE constituie mai mult decat o culoare”, afirma Bogdan Negroiu, solistul trupei El Negro.

“Intinse” pe parcusul a cinci zile, filmarile nu au fost lipsite de evenimente neprevazute. Canicula, dar si agitatia, si-au spus cuvantul in cazul solistei trupei – Helenne, care a lesinat chiar in timp ce era protagonista unui cadru. Incidentul a a avut loc in Parcul Tineretului din capitala, iar colegii ei au intervenit urgent, ducand-o la spital, unde i s-au acordat ingrijirile medicale.

Fanii vor putea vedea clipul incepand chiar de astazi! Prima difuzare online a clipului va avea loc astazi la ora 12.00 pe site-ul www.BestMusic.ro , iar pentru inceput clipul mai poate fi vizionat pe Music Channel. Mai multe informatii, precum si imagini de la filmarea clipului puteti regasi pe www.republikaverde.blogspot.com.

Bucuresti, 19.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *