free download 78 travel guides written by experts

BDR Associates si Festivalul CineMAiubit, un parteneriat de lung metraj

Agenţia de comunicare strategică BDR Associates a susţinut şi în acest an Festivalul Internaţional de Film Studenţesc CineMAiubit care s-a desfășurat la București, în perioada 2-5 decembrie. Aflat la cea de-a 19-a ediţie, acest proiect cinematografic major promovează talentele actoricești, regizorale, alte discipline conexe, precum și dezvoltarea școlii cinematografice ce se impune din ce în ce mai mult în plan european și mondial.

La invitația doamnei Elisabeta Bostan, fondatoarea festivalului, BDR Associates a devenit sponsor al evenimentului încă de la prima ediție, din 1996, oferind două dintre premiile importante ale concursului de talente: Cel mai bun actor și Cea mai bună actriță.

„Ne-am alăturat acestui demers cultural excepțional, din toată inima! Doamna Elisabeta Bostan ne-a dăruit-o pe Veronica, fermecându-ne copilăria! E firesc să ii dăruim, la rândul nostru susținere pentru cel mai frumos și inspirat proiect menit să afirme talentele și creativitatea studenților UNATC, de fapt cinematografia viitorului. Cultura este cea mai solidă formă de educație a unui popor, iar contribuția prin creativitate și cultură la formarea noilor generații este uriașă, mai ales atunci când printre mentori se regăsesc mari lideri naționali precum doamna Elisabeta Bostan. Cultura reprezintă o dimensiune fundamentală pentru România, iar BDR Associates va fi mereu un partener loial al proiectelor valoroase prin contribuția la educație” a declarat Cătălina Rousseau, Președinte și CEO BDR Associates.

„Când am demarat acest festival, în 1996, ştiam că pofta de cinema a publicului românesc nu se stinsese, deşi cinematografia românească trecea printr-o criză profundă. În acest context, apariţia Festivalului CineMAiubit a însemnat în primul rând contactul cu publicul pentru mulţi studenţi, din multe generaţii, astăzi nume importante ale filmului românesc. Astăzi, Festivalul nostru a ajuns la a19-a ediţie. BDR Associates ne-a fost în tot acest timp un partener constant, de nădejde, ajutându-ne de fiecare dată în organizare, confirmându-ne că iubirea de cinema nu poate fi stinsă nici de timp, nici de criza financiară, nici de alţi posibili factori perturbatori. Vă mulţumim şi ne vedem la anul, la jubileul de 20 de ani al Festivalului!” a spus Elisabeta Bostan, Preşedintele Fundaţiei CineMAiubit şi fondator al Festivalului.

Încrederea în progresul societăţii româneşti generat de implicarea socială a determinat BDR Associates să susţină mereu cauze importante precum cele ale Fundaţiei Principesa Margareta a României, Fundaţiei OvidiuRo sau Fundaţiei Scheherazade, proiecte culturale precum CineMAiubit, sau să acorde susţinere financiară unor asociaţii de sprijin pentru categoriile sociale defavorizate.

Festivalul CineMAiubit a fost fondat în anul 1996 la iniţiativa doamnei Elisabeta Bostan, profesor şi decan al Facultăţii de Film de la acea dată. De-a lungul celor 19 ediţii, CineMAiubit a devenit un instrument foarte valoros pentru tinerii creatori de film, un spaţiu în care publicul a putut intra în contact cu producţiile studenţeşti şi un test absolut necesar în formarea viitorilor profesionişti.

Bucuresti, 07.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *