metalshow

BDR Associates lanseaza noua interfata a www.bdr.ro

BDR AssociatesBDR Associates, agenţie de comunicare strategică si relaţii publice, lansează o nouă versiune a site-ului oficial www.bdr.ro, cu un layout inovativ și o structură ce evidențiază portofoliul de servicii ale companiei: Corporate Communication & Reputation Management, Media Relations, Public Affairs, Issue &Crises Management , Internal Communication, Digital Communication, Brand PR, Creative Development, Event Marketing and Management, CSR , alte competențe profesionale.

Platforma grafică și conținutul noului site permit o accesare facilă, astfel încât cei interesați de activitatea BDR Associates, unul dintre liderii pieței de comunicare strategică din România, să găsească informațiile la timp. Totodată, designul inovator permite o navigare ușoară de pe orice device, fie că e vorba de desktop, tabletă sau smartphone.

BDR Associates nou site

De asemenea, pe site sunt disponibile informații despre activitatea agenției, studii de caz, recomandări, distincții primite de-alungul timpului, date de contact. Lansarea noului site de informare vine în pregătirea unui alt eveniment important în existența agenției, și anume aniversarea de către BDR Associates în 2015, sub sloganul " Invent the future. Value the past" a 20 ani de activitate și contribuție la formarea pieței și industriei de comunicare din România și pe alte piețe.

Bucuresti, 24.11.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *