free download 78 travel guides written by experts

BDR Associates comunica pentru Academia de Fotbal  deschisa de Atletico de Madrid in Romania

Agenţia de comunicare strategică şi relaţii publice BDR Associates Communication Group a fost solicitată de către Regal Sport Club București pentru a oferi serviciile de comunicare, relaţii publice și public affairs în susţinerea şi promovarea clubului pe piaţa românească.

BDR Associates a pregătit şi implementat primului mare eveniment al Regal Sport Club București , prilejuit de semnarea oficială la Bucureşti a acordului de colaborare pentru o perioadă de 4 ani, între Atletico Madrid şi Regal Sport Club București, cu privire la înfiinţarea în România a Academiei de Fotbal Atletico de Madrid. La eveniment au participat peste 20 de canale de presa printre care 7 televiziuni ce au difuzat ştirea in prime time. Clientul a fost asistat în invitarea unor înalţi demnitari şi personalităţi din lumea sportului. Obiectivul BDR Associates este să contribuie la promovarea Academiei nou înfiinţate în România, precum şi să informeze publicul larg, autorităţile din domeniu, alte audienţe interesate despre acest parteneriat ,încheiat în condiţii de exclusivitate.

Academia de fotbal Atletico de Madrid de la Bucureşti este primul proiect european de acest fel al clubului madrilen și se înscrie într-o strategie mai largă de expansiune internațională cu scopul de a promova valorile fotbalului spaniol precum și metodele de formare a tinerilor fotbaliști. Atletico de Madrid va pune la dispoziția academiei nou înființate la București metodologia proprie de formare a tinerilor fotbaliști și va numi un Coordonator General cu rolul de a superviza activitatea academiei. Începând cu sezonul 2014-2015, echipele Regal Sport Club București vor participa la competițiile municipale și naționale sub numele Atletico de Madrid. În baza contractului de colaborare, Atletico de Madrid va avea dreptul de preempțiune pentru selectarea oricăruia dintre jucătorii Regal Sport Club București, pentru a fi transferați la clubul Atletico de Madrid sau prin intermediul lor la alte echipe din campionatul Spaniei.

Despre Regal Sport Club București

Clubul a fost înfiinţat în septembrie 2011, cand, în urma unei selecţii la nivelul Bucureştiului, au fost aleşi jucători de fotbal cu vârste între 9 şi 12 ani. Primii 20 de jucători au urmat un stagiu de pregătire şi evaluare la Paris Saint Germain. Scopul înființării Regal Sport Club Bucureşti este promovarea educației fizice și a activitații sportive, în special in domeniul fotbalului, descoperirea, selecția, inițierea, educarea și îndrumarea tinerelor talente pentru practicarea sportului de performanță și participarea la competiții interne și internaționale, in conformitate cu reglementările și strategiile elaborate de Autoritatea Națională pentru Sport si Tineret și de Federația Română de specialitate. În prezent, Regal Sport Club Bucureşti are 110 jucători legitimaţi la următoarele categorii de vârstă: U9, U10, U11, U12, U14 si U15, acestea desfăşurând antrenamente de 3 sau de 4 ori pe săptămână, pe terenul Federaţiei Române de Rugby, aflat lângă Arcul de Triumf. Regal Sport Club București a reușit în scurta sa existentă rezultate remarcabile astfel că grupele de U11 și U12 sunt în prezent campioni municipali. Regal Sport Club București a participat la numeroase competiții internaționale, având rezultate deosebite : Spain Trophy 2012 (Barcelona, Spania), Estoril 2013 (Portugalia), Morlaix, 2013 și 2014 (Bretania, Franta), Belgrad 2014 (Serbia).

Bucuresti, 26.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *