free download 78 travel guides written by experts

BD-RE DL 50GB 2x cate 5 intr-o Cutie de Bijuterii

Înregistrare High Definition cu noul Blu-ray Dual Layer 50GB reinscripționabil de până la 1000 de ori de la Verbatim

Noul BD-RE DL 2X de la Verbatim oferă 50GB memorie, făcându-l ideal pentru salvările de zi cu zi, testare beta pentru video și aplicații software sau înregistrare pe termen scurt pentru filmulețe personale sau conținut video pentru emisii profesionale. Stratul protector Hardcoat Scratch Guard asigură discul împotriva zgârieturilor, amprentelor, prafului, grăsimilor sau apei iar tehnologia testată SERL (Super Eutectic Recording Layer) asigură înregistrare excelentă și compatibilitate precum și reinscripționare fără problem de până la 1000 de ori. Cu acest nou tip de disc Verbatim acoperă toate formatele de Blu-ray existente pe piață.

· Nou format BD-RE DL 50GB 2X
· 50GB capacitate de stocare, oferind de până la 10 ori mai mult decât un DVD-R standard
· Performanțe la redare excelente
· Strat protector Hardcoat Scratch Guard împotriva zgârieturilor, amprentelor, prafului, grăsimilor și apei.
· Tehnologie SERL (Super Eutectic Recording Layer) asigură înregistrarea excelentă și rescriere continuă de până la 1000 de ori.

Mediile Blu-ray devin din ce în ce mai atractive pentru consumatori – atât pentru acasă cât și pentru uzul profesional – pentru înregistrarea și arhivarea de date. Verbatim vine în întâmpinarea acestei cereri cu noul său disc Blu-ray BD-RE DL 50GB 2X care oferă de 10 ori capacitatea unui DVD-R, asigurarea fișierelor pe termen scurt garantată, de la fotografii cu familia până la documente importante. Oferă performanțe excelente la redare iar datorită stratului protector Hard Coat poate fi rescris de până la 1000 de ori fără pierderea calității datorită tehnologiei testate SERL.

Tehnologia Verbatim Hard CoatTM – un strat special de protecție – asigură discul împotriva zgârieturilor, amprentelor, și prafului pentru a evita problemele la înregistrare și redare. “Datorită stratului de protecție și tehnologiilor de înregistrare dezvoltate de compania mamă Mitsubishi Kagaku Media, clienții pot avea încredere în calitatea mediilor de inscripționare,” declară Torsten Leye, Marketing Manager Optical la Verbatim EUMEA.

Noul disc reinscripționabil Verbatim Blu-ray cu o capacitate de 50GB este perfect compatibil cu unitățile actuale Blu-ray și în conformitate cu specificațiile Blu-ray Disc Alliance. Verbatim/Mitsubishi Kagaku Media este un membru activ al Asociației Blu-ray Disc (BDA) și datorită poziției sale de lider pe piața mediilor optice CD-, DVD- și Blu-ray, menține o relație strânsă cu cei mai mari producători de unități optice. Verbatim lucrează cu producătorii de hardware asigurându-le discurile necesare pentru testarea noilor unități. Acest mic amănunt asigură compatibilitatea la nivel înalt a mediilor optice cu hardware-ul companiilor de top. Ca toate mediile optice Verbatim CD, DVD și Blu-ray, și aceste discuri sunt susținute de o garanție pe viață.

Discurile Blu-ray sunt denumite astfel datorită tehnologiei cu laser albastru. Culoarea laserului se datorează lungimii de undă folosită care este mai mică decât cea a unui laser normal. Laserul albastru are o lungime de undă de 405nm față de cei 650nm ai laserului roșu folosit pentru DVD-uri. Avantajul folosirii unei astfel tehnologii este cantitatea de date mult mai mare ce poate fi inscripționată pe disc.

Bucuresti, 24.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *