BCR VISA Electron JUNIOR

Banca Comerciala Romana (BCR) lanseaza astazi, 27 aprilie 2006, primul card din portofoliul bancii destinat exclusiv adolescentilor: BCR VISA Electron JUNIOR.

BCR VISA Electron JUNIOR este un  card de debit in lei, emis sub sigla VISA, tranzactiile efectuandu-se in limita disponibilului din contul de card. Cardul este destinat persoanelor fizice minore, rezidente sau nerezidente cu varsta cuprinsa intre 14 – 18 ani, acesta putand fi utilizat atat in tara, cat si in strainatate, in mediu electronic  (terminale POS si/sau ATM), oriunde este afisata sigla VISA. Perioada de valabilitate a cardului este de 2 ani.

„BCR confirma ca este lider si formator de piata. Acest nou card va contribui la dezvoltarea unui segment al pietei cardurilor din Romania inca neexploatat la adevaratul sau potential. Avand in vedere ca este un card destinat adolescentilor, BCR ofera unui detinator de card BCR VISA Electron JUNIOR, numeroase facilitati in ceea ce priveste emiterea si utilizarea acestuia, respectiv comision zero pentru:  emitere initiala card, reinnoire card, retragere numerar si interogare sold ATM BCR, alimentare cont card, plati facturi ATM, plata de marfuri si servicii la comerciantii acceptatori de carduri din tara”, a declarat Octavian Costache, Directorul Directiei de Carduri din BCR.

Banca blocheaza accesul la contul cardului BCR VISA Electron JUNIOR in momentul in care posesorul cardului implineste varsta de 18 ani. In acelasi moment banca emite un card de debit BCR VISA Electron, in lei, fara a mai fi necesara completarea vreunei cereri si in contul caruia se va transfera automat soldul cardului BCR VISA Electron JUNIOR.

Pentru acest tip de card, banca nu emite un card suplimentar pentru un utilizator autorizat.

Operatiunile de retragere numerar din ATM, respectiv plati la comercianti prin POS, se pot face conform unui acord semnat de banca cu reprezentantii legali ai minorului, existand trei variante disponibile. 

Produsul ofera avantaje deosebite, precum eliminarea riscurilor pe care le presupune detinerea numerarului, dar si dezvoltarea capacitatii minorului de a dispune si a gestiona sume de bani.

BCR VISA Electron JUNIOR poate fi folosit pentru o gama larga de operatiuni, respectiv plata de marfuri si servicii la comercianti; ridicarea de numerar de la ATM-uri; plata, prin ATM-urile BCR, a facturilor curente de utilitati/servicii (electricitate, apa, gaze, salubritate, telefonie fixa si mobila, TV cablu etc.), in functie de conventiile care se incheie cu societatile furnizoare de utilitati/servicii; transferuri de fonduri in lei din contul de card de debit in lei in contul de economii in lei „MAXICONT BCR”, prin serviciul Plati facturi la ATM; reincarcarea cartelelor de telefon mobil (Connex) de la ATM-urile BCR.

Pentru obtinerea cardului este nevoie de: act de identitate (BI/CI) al solicitantului si a reprezentantilor minorului (original si copie); documente care atesta calitatea de reprezentanti legali ai minorului; cererea si contractul de emitere a cardului.

Banca Comerciala Romana este cea mai importanta banca din Romania, gestionand active de peste 9 miliarde de EUR. Banca are in prezent 393 sucursale si agentii in intreaga tara, avind unitati in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Banca pune la dispozitia clientilor servicii de Internet banking si e-commerce, emite 18 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM – peste 1.100 si circa 6.200 POS. Numarul clientilor a crescut constant ajungand in prezent la peste 4 milioane, din care 90% sint clienti persoane fizice. BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si strainatate, prin subsidiare si sucursale bancare, cu o prezenta marcata prin societatile sale de profil, pe piata de capital, pe piata leasingului, pe cea a asigurarilor si in domeniul managementului activelor.

Pentru informatii suplimentare despre produsele si serviciile oferite de BCR, populatia poate apela numarul de telefon al InfoBCR – 0801.0801.227, (0801.0801.BCR), taxabil la tarif de convorbiri locale, indiferent de locul din tara de unde este apelat. Numarul poate fi apelat in reteaua ROMTELECOM. De asemenea, Serviciul InfoBCR se poate apela si din reteaua de telefonie mobila Connex la numarul: *0801.BCR (*0801.227). Serviciul InfoBCR functioneaza de luni pana vineri intre 8:00 – 20:00 si sambata intre 8:00 – 12:30.

Bucuresti, 27.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *