Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

BCR va acorda un credit de 50.95 milioane lei Consiliului Judetean Arad

  • BCRBCR a câștigat licitația deschisă de Consiliul Județean Arad pentru 3 (trei) credite de investiție, în valoare totală de 50.96 milioane lei.
  • Finanțarea va fi folosită pentru dezvoltarea mai multor proiecte de interes județean.

Banca Comercială Română a câștigat licitația deschisă de către Consiliul Județean Arad pentru 3 (trei) credite de investiții, acordate pe o perioadă de 10 ani pentru dezvoltarea mai multor proiecte de interes județean. Două dintre împrumuturi, în valoare de 37.6 milioane lei, vizează creditarea unor obiective care beneficiază de finanțare nerambursabilă de la UE.

„Acordarea acestei finanțări pe termen lung în urma câștigării procesului competitiv organizat de Consiliul Judetean Arad se înscrie în strategia Băncii Comerciale Române de a susține dezvoltarea infrastructurii sociale și de transport, precum și absorbția fondurilor europene având ca efect creșterea calității vieții“ a declarat Ioana Gheorghiade, Director Sector Public și Finanțarea Infrastructurii BCR.

Printre proiectele care urmează să fie implementate se numară un sistem integrat de gestionare a deșeurilor la nivelul județului Arad, reabilitarea unor drumuri județene, reabilitarea și modernizarea ambulatoriului integrat din structura Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad dar și dezvoltarea și dotarea cu aparatură de specialitate.

Bucuresti, 26.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *