free download 78 travel guides written by experts

BCR simplifica documentatia pentru creditare si lanseaza o campanie

de promovare a creditelor de nevoi personale

· BCR solicită numai 3 acte pentru acordarea creditului de nevoi personale fără garanţii: adeverinţă de salariu, fişă fiscală şi factură de utilităţi; talon de pensie, decizie de pensionare şi factură de utilităţi, în cazul veniturilor realizate din pensii
· Creditul are dobândă fixă de la 15,90% (DAE 18,01%) şi beneficiază de asigurare de viaţă gratuită
· BCR oferă 200 lei clienţilor care se întorc la bancă cu cele 3 documente corecte şi complete în termen de 5 zile de la data pre-evaluării.
· Aprobarea creditelor de nevoi personale şi a cardurilor de credit se poate obţine şi prin telefon, prin apelarea gratuită a InfoBCR (zilnic, între 8.00 şi 22.00): 0800.801.BCR (0800.801.227) sau prin transmiterea unui SMS cu textul “Credit” la 1780, tarif normal.

Banca Comercială Română (BCR) simplifică documentaţia pentru evaluarea cererilor de credite şi solicită numai 3 acte pentru acordarea creditului de nevoi personale fără garanţii: adeverinţa de salariu, fişa fiscală şi factura de utilităţi.

Între 1 aprilie – 31 mai 2012 BCR lansează o campanie de promovare a creditelor de nevoi personale şi oferă 200 lei clienţilor care revin cu cele 3 documente corecte şi complete în termen de 5 zile de la data pre-evaluării în vederea contractării unui credit de nevoi personale, DIVERS BCR. Banca oferă încă 50 lei bonus pentru clienţii care opteză şi pentru un card de credit BCR, POWERCARD BCR / BCR Wizz Air. În plus, BCR oferă gratuit asigurarea de viaţă la BCR Asigurari de Viaţă VIG.

În cadrul campaniei, BCR vinde credite de nevoi personale cu dobândă fixă începând de la 15,90% (DAE 18,01%). Clienţii cu istoric BCR (client care are un istoric cu banca, încasează salariul în cont curent la BCR, a avut un comportament bun de plată, etc.) pot accesa până la 88.000 lei pe 5 ani, fără garanţii. Termenul de rambursare urcă până la 10 ani în cazul creditelor care refinanţează credite acordate înainte de 31.10.2011. Principalele beneficii ale creditelor DIVERS BCR sunt: rata lunară mică si fixă pe toată perioada de creditare, asigurarea de viaţă gratuit la BCR Asigurări de Viaţă VIG şi , pentru o asigurare complexă ce oferă până la 24 de rate lunare plătite de bancă în caz de şomaj.

Principalele beneficii aduse de plata cu cardul de credit POWERCARD BCR / BCR Wizz Air sunt: cumpărături cu 0% dobândă (prin programul de 12 rate cu dobândă 0% la comercianţii parteneri BCR / până la 53 zile perioadă de graţie cu dobândă 0%), programul de loialitate, reducerile de până la 30% la comercianţii parteneri BCR, servicii gratuite de plăţi facturi la ATM BCR, asigurare gratuită de protecţie a cumpărăturilor (www.Powercard.ro).

Exemplu de calcul: DIVERS BCR 15.000 RON

Credit

DIVERS EXTRA BCR

Valoare totală credit

15.000 RON

Perioadă de acordare

Maxim 5 ani (60luni)*

Dobândă

15,90%/an fixă pe toată perioada

Comision analiză dosar (inclus în credit)

250 RON

DAE**

18,01%

Valoare totală plătibilă de tre client

22.088 RON

Rata lunară

364 RON

Asigurări

Asigurare de viaţă acordată gratuit de către bancă

* în funcţie de vechimea şi continuitatea în muncă, comportamentul de plată, încasarea salariului într-un cont la BCR
** DAE este calculat în condiţiile prezentate în tabel

Aprobarea creditului şi a cardului de credit se poate obţine.

Bucuresti, 04.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *