Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

BCR si COSMOTE lanseaza o oferta combinata de eBusiness pentru microintreprinderi

· BCR dezvoltă parteneriatul strategic cu Romtelecom şi COSMOTE printr-o ofertă combinată de eBusiness pentru microîntreprinderi (acces platfoma Antreprenor + pachete de voce & internet + echipamente IT&C la preţuri atractive);
· Pachetul combinat vizează creşterea competitivităţii microîntreprinderilor prin îmbunătăţirea accesului la soluţii IT&C pentru vânzari, marketing, logistică, HR, control financiar;
· BCR & COSMOTE susţin prioritatea strategică a Uniunii Europene de stimulare a adoptării tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor de către întreprinderile mici şi mijlocii.

Banca Comercială Română (BCR) şi COSMOTE România oferă microintreprinderilor cu o cifră de afaceri mai mică de un milion de euro, acces combinat la oferta de servicii a băncii şi a operatorului de telefonie mobilă. Astfel, BCR oferă clienţilor acces gratuit la platforma www.bcrclubantreprenori.ro (care include informaţii de business, training-uri online, interacţiune cu alţi antreprenori şi oportunităţi de afaceri) iar COSMOTE propune oferte atractive de voce şi acces la internet pentru clienţii care achiziţionează pachetele BCR dedicate microîntreprinderilor (Premium sau Activ). Astfel, prin oferta COSMOTE, microîntreprinderile pot achizitiona la preţuri speciale laptop-ul Asus K52N împreună cu un mouse Microsoft şi modem 3G USB inclus, sau telefonul de ultimă generaţie Samsung Galaxy S II, prin intermediul cărora aceştia pot accesa serviciile disponibile pe Platforma Antreprenor.

Oferta comună este valabilă până la 31.01.2012 şi include, în scop promoţional, gratuitate timp de 1 lună la comisionul de administrare pentru pachetele de servicii bancare dedicate microîntreprinderilor (BCR Premium sau Activ). Pe lângă oferta de eBusiness, BCR oferă până la sfârşitul anului 2011 limite de overdraft pre-aprobate de până la 40.000 RON. Microîntreprinderile pot folosi aceste fonduri pentru creditarea de ansamblu a activităţii curente.

Conform strategiilor adoptate la nivelul Uniunii Europene investiţiile în tehnologia informaţiei şi a comunicaţiilor la nivelul întreprinderilor mici influenţează în mod direct inovaţia, productivitatea, depăşirea barierelor birocratice şi crearea de locuri de muncă.

Colaborarea BCR – COSMOTE vizează creşterea competitivităţii companiilor mici din România prin îmbunătăţirea accesului la soluţii IT&C pentru vânzări, marketing, logistică, HR, control financiar. Oferta combinată BCR & COSMOTE adresează în mod direct provocări specifice identificate de către Comisia Europeană, precum:
· Îmbunătăţirea abilităţilor tehnice şi de management ale micilor întreprinderi
· Facilitarea accesului micilor întreprinderi la soluţii de eBusiness
· Diminuarea costurilor de proprietate asupra echipamentelor IT&C pentru micile întreprinderi

BCR oferă Pachetul Cont ANTREPRENOR BCR în 3 variante – Plus, Premium şi Activ. Componentele de bază oferite GRATUIT, incluse în toate cele trei variante sunt: Cont curent în lei, Serviciul de efectuare operaţiuni prin Canale Alternative, Card de debit în lei, Asigurare complexă pentru deţinătorul de card BCR VISA Business Electron.

Contul ANTREPRENOR BCR Premium si ACTIV conţin două beneficii nonbancare unice oferite în piaţă, respectiv Abonament GRATUIT la platforma de business dedicată Antreprenorilor – un portal de promovare a afacerilor (www.bcrclubantreprenori.ro) şi Pachetul de semnatură electronică – pentru care clienţii beneficiază de o reducere de 23% din preţul standard.

Bucuresti, 06.12.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *