free download 78 travel guides written by experts

BCR si BCR Asigurari ofera RCA cu plata in rate si dobanda 0%

Banca Comerciala Romană (BCR) împreună cu BCR Asigurări VIG oferă RCA cu plata în 6 rate şi dobândă 0%, clienţilor care plătesc cu cardul de credit BCR.

Posesorii de carduri BCR care vor achiziţiona de la BCR Asigurări o asigurare RCA cu valabilitate de an de zile şi vor plăti la POS-urile instalate în agenţiile şi punctele de lucru ale BCR Asigurări cu cardul de credit BCR, vor avea posibilitatea de achitare a poliţei de asigurare în 6 rate egale cu dobândă 0%.

„Oferim clienţilor o noua facilitate – posibilitatea să plătească în rate fără dobândă orice produs cumpărat de la unul dintre partenerii noştri. În Program sunt înscrişi în mod automat şi gratuit, toţi clienţii persoane fizice care deţin unul dintre cardurile de credit BCR şi care, la momentul efectuării tranzacţiei solicita facilitatea de a plăti produsele/ serviciile în Rate cu 0% dobanda”, a declarat Igor Zganjer, directorul executiv al Direcţiei Carduri din cadrul BCR.

Cardurile de credit BCR înrolate automat în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:
– Visa POWERCARD Standard BCR – lei
– Mastercard POWERCARD Standard BCR – lei
– BCR Wizz Air – lei
– Visa POWERCARD Gold – lei
– Mastercard POWERCARD Gold – lei
– BCR Mastercard GOLD – EUR

Valoarea tranzacţiei efectuată în Programul de Rate cu 0% dobândă va fi împărţită automat într-un număr de rate lunare egale pentru care bancă va calculă un procent de 0% dobândă numai dacă deţinătorul de card respectă condiţiile de rambursare integrală a ratelor lunare.

Numărul de rate fără dobândă variază de la un agent economic la altul, în intervalul minim 2 – maxim 12 rate şi este afişat în locaţia Comerciantului Partener BCR inclus în program. Numărul de rate cu 0% dobândă pentru care a optat deţinătorul de card apare tipărit pe chitanţă POS la autorizarea tranzacţiei. Tranzacţia efectuată conform acestui Program va diminua disponibilul cardului de credit imediat, iar sumă aferentă ratei lunare rambursate va majoră acest disponibil.

Comercianţii Parteneri BCR incluşi în program sunt:
– Real – maxim 12 rate (hypermarket)
– Bellona – maxim 12 rate ( mobilă )
– Staer – maxim 12 rate ( mobilă )
– Kalenda – maxim 12 rate ( mobilă )
– Sevda – maxim 3 rate ( bijuterii )
– Sortem – maxim 12 rate ( mobilă )
– Norada – maxim 6 rate (îmbrăcăminte)
– Pandora – maxim 3 rate (încălţăminte)
– Mass Global Company – maxim 12 rate ( mobilă )
– Mida Moblux – maxim 12 rate ( mobilă )
– Mirror Com – maxim 12 rate ( mobilă )
– Docada Plus – maxim 3 rate ( încălţăminte )
– Micemi – maxim 3 rate ( încălţăminte )
– BCR Asigurări
– Neoset – maxim 12 rate ( mobilă )

„In perioada imediat următoare vom extinde această facilitate de plată şi către alte segmente de maxim interes pentru clienţi, cum ar fi: electronicele, articole de îmbrăcăminte, zona farma şi servicii medicale, agenţii de turism, s.a.”, a adăugat Igor Zganjer.

Bucuresti, 03.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *