free download 78 travel guides written by experts

BCR scuteste victimele inundatiilor de plata ratelor la credit

· Clienţii BCR afectaţi de inundaţii vor putea opta pentru următoarele tratamente de rescadenţare:
– perioadă de graţie de până la 6 luni
– rată totală negociată pe o perioadă de până la 6 luni

· Pentru a beneficia de aceste avantaje clienţii BCR trebuie să vină la bancă cu dovada calităţii de sinistrat eliberată de Primărie.

· Pentru a beneficia de rescadenţare, adresa imobilului care este afectat de inundaţii trebuie să coincidă cu adresa de domiciliu a unuia din participanţii la credit.

Banca Comercială Română (BCR) sprijină clienţii afectaţi de inundaţii oferindu-le soluţii de rescadenţare a creditelor. Începând de azi, 27.07.2010, victimele inundaţiilor care au credit la BCR sunt aşteptate la bancă pentru a beneficia de una dintre cele două variante: perioadă de graţie de până la 6 luni sau negocierea ratei totale pentru o perioadă de 6 luni. Pentru această operaţiune BCR nu percepe comision de rescadenţare.

“Suntem alături de clienţii noştri care au fost afectaţi de inundaţii şi le oferim suportul nostru pentru a trece mai uşor peste aceste probleme. BCR a luat şi va lua în continuare mai multe măsuri pentru a-i ajută pe sinistraţi: donaţii către Salvaţi Copiii şi Crucea Roşie care au expertiză şi voluntari în zonele inundate, implicarea angajaţilor, suport pentru Habitat for Humanity care va reconstrui casele din zonele afectate, rescadenţarea creditelor în condiţii foarte avantajoase şi nu ne oprim aici”, a declarat Ana Ilinca Macri, sef departament Relatii Counitare si Comunicare Interna, BCR.

Clienţii BCR afectaţi de inundaţii care doresc rescadenţarea au nevoie de următoarele acte urrmatoarele acte:
– Act de identitate al tuturor participanţilor la credit;
– Dovada de sinistrat emisă de Primăria în evidenţa căreia este luat clientul BCR persoană fizică;
– Cea mai recentă poliţă de asigurare a imobilului adus în garanţie a€“ în cazul creditelor garantate;
– În cazul creditelor garantate unde asiguratorul nu este BCR Asigurări, document de la asigurator din care să reiasă existenţa (sau nu) a unui dosar de daună (parţială / totală).

Pentru a fi eligibil clienţii nu trebuie să aibă în derulare credite care au beneficiat deja de un tratament de rescadenţare (excepţie făcând tratamentul de extindere a perioadei de creditare, care poate fi cumulat cu un alt tratament de rescadenţare).

Grupul BCR a început o campanie de ajutor pentru victimile inundaţiilor. BCR Leasing a dat spre folosinţă Direcţiei Drumuri şi Poduri Botoşani un excavator pe şenile Liebherr 944 şi 3 autobasculante de mare tonaj. BCR a donat până acum 20.000 de euro către Crucea Roşie şi Salvaţi Copiii pentru intervenţia de urgenţă. Şi angajaţii BCR au fost susţinuţi să doneze bani acestor organizaţii, iar banca va dubla suma adunată de ei. Mai multe măsuri vor fi luate si în zilele următoare.

Bucuresti, 02.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *