free download 78 travel guides written by experts

BCR scade dobanda cu 1,25% la creditele de consum garantate cu ipoteca in lei (Maxicredit)

Banca Comercială Română (BCR) reduce, începând din această săptămâna, dobânzile pentru creditele de consum în lei garantate cu ipotecă (Maxicredit) cu 1,25%.

Astfel, dobânda la creditele de consum în lei garantate cu ipotecă (Maxicredit) scade până la 5,75%, fixa pe 5 ani şi ulterior variabilă ROBOR 6 luni + 2,5%, pentru clienţii care îşi încasează salariul în cont la BCR.

Avantajele creditului de nevoi personale cu ipotecă:
· Foloseşti banii din credit cum vrei, fără să dai explicaţii
· Ai posibilitatea refinanţării creditelor contractate la alte bănci şi în acest caz perioada de creditare maximă poate ajunge până la 25 de ani, iar comisionul de analiza este 0
· Creditul se acordă fără aport propriu
· Ai dobândă fixă pe 5 ani şi astfel esti ţinut departe de riscul de fluctuaţie a ratei de dobândă. Ştii de la început cât vei plăti lună de lună! 0 risc valutar pe toata perioada de creditare deoarece creditul va fi acordat în lei, moneda în care îţi incasezi veniturile.
· Dobândă la credit cu 0,5 puncte procentuale mai mică dacă ai deja salariul la BCR sau alegi să vii cu salariul la BCR!

Exemplu de calcul:

DAE = 5,95% pentru refinanţarea unui credit în valoare totală de 90.000 lei, pe 25 de ani; dobândă: 5,75% fixă în primii 5 ani şi ulterior variabilă: 5,76%/an (ROBOR 6M + 2,5%); comision de analiză: 0 lei; cost de evaluare: 300 lei inclusiv TVA; rată lunară: 566 lei; valoare totală plătibilă: 170.269 lei.

Exemplul de calcul este orientativ, valabil la data de 17 februarie 2014 pentru clienţii care îşi primesc salariul în cont la BCR şi contractează un credit ce reprezintă maximum 75% din valoarea garanţiilor.

Bucuresti, 18.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *