free download 78 travel guides written by experts

BCR rasplateste platile facute cu cardul

Banca Comercială Română (BCR) lansează începând de azi o campanie de încurajare a efectuării plăţilor cu cardurile BCR la POS-urile comercianţilor. Pentru orice plată astfel efectuată posesorii de carduri de debit şi credit BCR vor primi un bonus de 0,6% din suma plătită.

Campania se derulează până la sfărşitul lunii mai 2009. “Scopul acestei campanii este educarea oamenilor în spiritul folosirii cardurilor pentru efectuarea plăţilor la comercianţi. În momentul acesta doar 11% dintre tranzacţiile cu cardul se fac prin intermediul POS-ului, iar ţinta noastră pe termen mediu este să ajungem la 15%. Plata cu cardul face parte din obiceiurile zilnice în ţările occidentale şi credem că acest obicei trebuie să ia o amploare mai mare şi în România. Pentru că ocupăm o poziţie importantă pe piaţa bancară din România ştim că una dintre principalele noastre îndatoriri este să educăm şi să ajutăm oamenii să îşi folosească în mod eficient banii”, a declarat Igor Zganjer, director executiv al Direcţiei Carduri în cadrul BCR.

În timpul campaniei bonusul este acordat în egală măsură celor care folosesc atât cardurile de credit cât şi cardurile de debit emise de BCR. De exemplu, la o sumă de 1100 ron tranzacţionaţi la POS, clientul va primi bonus 6,6 ron. Posesorii de carduri BCR vor primi în conturile lor bonusul aferent plăţilor efectuate în perioada de campanie în două tranşe: în luna februarie şi în luna iunie a anului viitor.

BCR a continuat dezvoltarea reţelei de bancomate ajungând la un numar de 1.800, precum şi a celei de POS-uri  instalate la comercianţi care numără în acest moment15.000 de terminale.

Bucuresti, 16.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *