free download 78 travel guides written by experts

BCR – programul de lucru cu publicul in perioada

Sarbatorilor de Iarna

Banca Comerciala Romana (BCR) anunta ca Luni, 24 Decembrie, unitatile BCR vor avea program normal de lucru cu publicul.

In ziua de Luni, 31 Decembrie a.c., unitatile BCR vor avea program scurt de lucru cu publicul, respectiv de la ora 8.30 la ora 12.30. In aceasta data, BCR va efectua toate operatiunile curente cu exceptia platilor interbancare in lei si valuta, iar circuitele instrumenterlor de debit vor fi modificate considerand ziua de 28 decembrie ca ultima zi de prezentare/decontare a anului 2007. Unitatile BCR aflate in incinta complexelor comerciale (de exemplu Mall Plaza, Unirea Center) isi vor desfasura activitatea conform programului de lucru al acestora.

BCR nu va lucra in zilele de sarbatoare legala, respectiv 25 si 26 Decembrie 2007 si 1 si 2 Ianuarie 2008.

Banca va efectua, in conditii normale, colectarea numerarului de la clientii corporativi ai bancii, potrivit conventiilor incheiate cu acestia.

De asemenea, banca a luat toate masurile pentru a asigura alimentarea cu numerar a bancomatelor si a automatelor de schimb valutar (ASV), astfel incit clientii bancii sa poata avea acces nelimitat la propriile resurse financiare. Detinatori de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri.

Banca are instalata cea mai mare retea nationala de ATM – peste 1.400 de aparate si de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card – 12.000 de POS.

Bucuresti, 24.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *