free download 78 travel guides written by experts

BCR – programul de lucru cu publicul in perioada Sarbatorilor de Iarna

Banca Comerciala Romana (BCR) anunta ca in zilele de 25, 26 si 27 decembrie a.c., respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010 unitatile BCR nu vor lucra cu publicul.

Astfel, unitatile teritoriale retail inclusiv cele din incinta mall-urilor, Centrele de afaceri corporate si administratia centrala nu vor avea program cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie a.c., respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.

Totodata, in zilele de 24 si 31 decembrie a.c. BCR va avea program redus de lucru cu publicul si anume intre orele 09.00 – 13.00.

Unitatile BCR vor avea program normal de lucru cu publicul in zilele de 28, 29 si 30 decembrie a.c..

‘’BCR le recomanda clientilor sa-si programeze din timp toate operatiunile bancare pe care trebuie sa le efectueze pana la finele anului, functie de programul bancii”, a declarat Mircea Augustin Balan, seful Departamentului Administrarea Retelei din cadrul BCR. De asemenea, banca a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii. Totodata, va fi asigurata si alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM) si a automatelor de schimb valutar (ASV), astfel incat clientii bancii sa poata avea acces nelimitat la propriile resurse financiare. Detinatori de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri iar serviciul de Asistenta Carduri va fi disponibil 24 de ore din 24.

Serviciul de efectuare operatiuni prin Canale Alternative BCR va fi disponibil conform programului normal de functionare: Alo 24 Banking BCR in fiecare zi intre 08.00 si 22.00, iar Click 24 Banking BCR 24 din 24 de ore, clientii beneficiind, de asemenea, si de suport tehnic disponibil non stop. Zonele Easy 24 Banking BCR vor fi disponibile tuturor posesorilor de carduri bancare pe parcursul intregii perioade de Sarbatori. Easy 24 Banking BCR este o zona amenajata in cadrul anumitor unitati BCR, 100% automatizata, dotata cu echipamente ce permit efectuarea de operatiuni bancare. Serviciul InfoBCR din cadrul Contact Center BCR va fi disponibil conform programului normal de functionare, zilnic intre 08.00 si 22.00.

Banca are instalata cea mai mare retea nationala de ATM – peste 2.000 de aparate si de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card – circa 17.000 de POS.

Bucuresti, 16.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *