Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

BCR – programul de lucru cu publicul

Banca Comerciala Romana (BCR) anunta ca in data de 1 decembrie a.c. unitatile BCR nu vor lucra cu publicul.

Astfel, unitatile teritoriale retail inclusiv cele din incinta mall-urilor, Centrele de afaceri corporate, complexele de pregatire si administratia centrala nu vor avea program cu publicul in ziua de 1 decembrie 2009.

De asemenea, banca a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii. Totodata, va fi asigurata si alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM) si a automatelor de schimb valutar (ASV), astfel incit clientii bancii sa poata avea acces nelimitat la propriile resurse financiare. Detinatori de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri iar serviciul de Asistenta Carduri va fi disponibil pe parcursul intregii zile.

Serviciul de efectuare operatiuni prin Canale Alternative BCR va fi disponibil conform urmatorului program: Alo 24 Banking BCR – intre 8:00 si 22:00 iar Click 24 Banking BCR pe parcursul intregii zile, clientii beneficiand, de asemenea, si de suport tehnic.

Zonele Easy 24 Banking BCR vor fi disponibile tuturor posesorilor de carduri bancare pe parcursul intregii zile. Easy 24 Banking BCR este o zona amenajata in cadrul anumitor unitati BCR, 100% automatizata, dotata cu echipamente ce permit efectuarea de operatiuni bancare.

Banca are instalata cea mai mare retea nationala de ATM – peste 2.000 de aparate si de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card – circa 17.000 de POS.

Bucuresti, 30.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *