metalshow

BCR prelungeste programul de lucru in peste 100 de unitati pentru a fi mai aproape de clienti

in preajma Sarbatorilor de Iarna

Banca Comercială Romană (BCR) a extins programul de lucru cu publicul până la ora 19.30 pentru un număr de peste 100 de unităţi din toată ţara, datorită solicitărilor de consiliere, precum şi creşterii numărului de cereri de credite în perioada Sărbătorilor de Iarnă.

“BCR derulează, în prezent, Campania “Soluţii de creditare pentru fiecare”. Observăm în perioada Sărbătorilor de Iarnă o creştere susţinută a cererii de credite, în special cele de nevoi personale şi carduri de credit. Pentru a veni în intâmpinarea clienţilor cu soluţii de creditare dedicate nevoilor acestora, am decis prelungirea programului de lucru pentru mai mult de 100 de unităţi până la ora 19.30. În această perioadă aglomerată a Sărbătorilor de Iarnă vrem să fim mai aproape de clienţii noştri care şi-ar dori să poată obţine consiliere pentru acordarea de credite”, a declarat Dana Demetrian, Vicepresedinte desemnat Retail si Private Banking.

Campania “Soluţii de creditare pentru fiecare” este însoţită de 16 premii în valoare netă de 10.000 lei fiecare, plus marele premiu, o maşină DACIA DUSTER*.

Campania se derulează pana pe 15 decembrie 2014 şi asigură tuturor clienţilor care iau unul din produsele de creditare: card de credit BUN DE PLATĂ, credit DIVERS, credit ipotecar CASA MEA, credit PRIMA CASĂ sau credit BCR Banca pentru Locuinţe şi vin cu salariul sau pensia la BCR, intrarea automată la tragerile la sorţi pentru unul din premiile campaniei

Creditul DIVERS are o dobândă fixă de la 8,5%/an, asigurare de viaţă gratuită şi poate fi obţinut cu doar 2 acte.

Totodată, în cazul clienţilor care îşi încasează deja salariul sau pensia la BCR de cel puţin 4 luni, banca aprobă creditul în aceeaşi zi iar comisionul de analiză este ZERO.

Cardul de cumpărături Bun de Plată a venit cu o ofertă unică pe piaţa cardurilor din România oferind astfel tuturor clienţilor interesaţi de obţinerea unui card de cumpărături, până la 10% bani înapoi în cont. Prin intermediul Cardului Bun de Plată clienţii obţin bani înapoi în cont atât pentru plăţile la POS cât şi cele în mediul online, procentele fiind cuprinse între 2 si 10%. Procentul de 10% este aplicat la tranzacţiile efectuate la orice benzinărie atât din ţară cât şi din străinătate pentru posesori de card achiziţionat în perioada campaniei.

* Detalii în Regulamentul campaniei, disponibil gratuit în unităţile BCR, pe www.bcr.ro, www.bundeplata.ro si pe www.bcr-leasing.ro .

Exemple de calcul

Tip credit

DIVERS BCR

Cardul Bun de Plata

Valoare totală credit

18.000 lei

20.000 / 45.000 cu garantii

Perioadă de creditare

Maxim 5 ani (60 luni)

Nelimitata

Dobândă

8,5%/an fixă*

Comisioane

0 lei analiză

10 lei/lună administrare

20 lei emitere

45 lei / an administrare

DAE

10,08%**

31,89% negarantat / 25.59% garantat

Valoare totală plătibilă

22.758 lei

Rată lunară

379 lei

Asigurări

GRATISAsigurare de viaţă

Asigurare calatorie / protectia cumparaturilor (Bun de plata Gold)

* dobânda se stabileşte în funcţie de istoricul de creditare, comportamentul de plată, vechimea şi continuitatea în muncă, salariul încasat în cont BCR şi poate ajunge până la 14%,/an si comisionul de analiza este valabil pentru clienţii care îşi primesc salariul în cont la BCR.

Bucuresti, 27.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *