free download 78 travel guides written by experts

BCR prelungeste cu o luna campania de dobanzi promotionale la depozite

· BCR va continua, de asemenea, sa plateasca dobanzi mai atractive clientilor care incaseaza salariul ori pensia prin BCR si platesc facturile lunare prin debitare directa, precum si celor care deschid depozite prin Internet sau telefon

Banca Comerciala Romana (BCR) continua campania de incurajare a economisirii prin oferirea de dobanzi speciale pentru depozitele nou constituite, la termen de 3 luni in LEI, si la termen de 6 luni in EUR si USD. In urma unui raspuns favorabil al clientilor, banca a decis sa prelungeasca termenul initial al ofertei promotionale pana la 30 septembrie 2010.

Clientii care deschid aceste depozite sunt protejati de variatiile dobanzilor de pe piata, beneficiind, in acelasi timp, de dobanzi fixe, superioare celor standard si bonificate la scadenta. Promotia este valabila pentru depozitele nou constituite in perioada campaniei, indiferent de provenienta sumelor (sume noi sau existente in BCR).

1. Promotia pentru depozitele la termen de 3 luni in RON, 6 luni in EUR sau USD

Pentru depozitele nou constituite la termen de 3 luni in LEI banca ofera o dobanda fixa de 7,5% pe an, iar suma minima pentru deschiderea unui depozit este de 1.000 lei. Pentru depozitele nou constituite la termen de 6 luni in EUR banca ofera o dobanda fixa de 3,00% pe an, iar pentru cele in USD o dobanda fixa de 2,5% pe an. Suma minima pentru deschiderea unui depozit este 500 EUR, respectiv 500 USD. Depozitele pot fi deschise la ghiseele BCR ori prin Click 24 banking BCR si Alo 24 Banking BCR

2. Promotia pentru depozitele la termen de 3 luni in RON + DIRECT DEBIT SI CONT DE INCASARE A SALARIULUI/ PENSIEI

Clientii BCR care incaseaza salariul prin intermediul bancii si platesc o factura de utilitati prin serviciul Direct Debit, sau aleg BCR in perioada promotiei pentru aceste servicii, beneficiaza de o dobanda fixa de 8,00% pe an pentru depozitele la termen de 3 luni in RON, nou deschise pana la data de 30 septembrie 2010, indiferent de suma constituirii depozitului. Serviciul de plata a facturilor prin direct debit este apreciat de clienti atat pentru confortul datorat faptului ca BCR are grija ca plata facturilor sa fie facuta la scadenta, dar si pentru convenabilitate, serviciul fiind complet gratuit.

3. Promotia pentru depozitele la termen deschise prin intermediul CANALELOR ALTERNATIVE BCR

De asemenea, clientii BCR care deschid, pana pe data de 30 septembrie 2010, depozite la termen in RON sau EUR, cu dobanda fixa si maturitate de pana in 12 luni prin intermediul Canalelor Alternative BCR (Click 24 Banking BCR si Alo 24 Banking BCR) beneficiaza de un bonus de dobanda de 0,25 p.p. pentru depozitele in RON, respectiv 0,15 p.p. pentru depozitele in EUR. Bonusul este valabil pana la prima data de scadenta a depozitelor.

Bucuresti, 11.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *