free download 78 travel guides written by experts

BCR opreste temporar sistemul informatic care gestioneaza

operatiunile cu carduri

Banca Comerciala Romana (BCR) face PRECIZAREA si aduce la cunostinta clientilor sai, posesori de carduri, ca, intreruperea functionarii sistemului de carduri are loc in noaptea de vineri spre sambata respectiv de Vineri, 4 aprilie, ora 23.00, pana cel mai tarziu Sambata, 5 Aprilie 2008, ora 05.00, si nu cum gresit a fost anuntat initial in noaptea de Sambata, 5 Aprilie spre Duminica, 6 Aprilie.
In aceasta perioada nu vor putea fi efectuate nici un fel de tranzactii cu cardurile BCR iar reteaua de ATM-uri si POS-uri nu va fi operationala.

Oprirea temporara are ca scop imbunatatirea sistemului informatic, fapt ce va conduce la cresterea calitatii serviciilor oferite.

BCR, membra a Grupului Erste, este o banca universala fiind cea mai importanta institutie bancara din Romania si gestionand active de peste 17,5 miliarde de EUR. Banca ofera intreaga gama de produse si servicii, avand in prezent 582 unitati retail in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori si 52 de centre de afaceri corporate. Banca pune la dispozitia clientilor o oferta complexa de produse si servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking si e-commerce, emite 23 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM – peste 1.500 de aparate si de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card – 13.000 de POS. BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si strainatate, prin subsidiare si sucursale bancare, cu o prezenta marcanta prin societatile sale de profil, pe piata de capital, pe piata leasingului, pe cea a asigurarilor si in domeniul managementului activelor.

Erste Bank este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din Europa Centrală. Peste 52.000 de angajaţi deservesc aproape 16 milioane clienţi, în 2.800 sucursale din opt ţări. La data de 31 Decembrie 2007, totalul activelor era de 200,5 milarde de euro, profitul net de 1.174,7 milioane de euro, iar rentabilitatea capitalului angajat de 14,6 %.

Bucuresti, 4.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *