free download 78 travel guides written by experts

BCR opreste temporar accesul la portalul www.bcr.ro

Banca Comerciala Romana (BCR) aduce la cunostinta clientilor sai ca, Duminica, 22 Iunie 2008 incepand de la ora 09.00, pana cel mai tarziu la ora 16.00, opreşte temporar accesul la portalul www.bcr.ro.

În această perioadă nu se va putea accesa portalul www.bcr.ro.

Oprirea temporară are ca scop îmbunătăţirea sistemului informatic, fapt ce va conduce la creşterea calităţii serviciilor oferite. BCR, membra a Grupului Erste, este o banca universala ce se adreseaza atat clientilor retail cat si celor corporate. BCR este cea mai importanta institutie bancara din Romania si gestionand active de peste 17,5 miliarde de EUR. Banca ofera intreaga gama de produse si servicii pentru populatie avand in prezent 587 de unitati retail (pentru populatie si microintreprinderi) deschise in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Clientii corporate beneficiaza de serviciile BCR prin intermediul a 52 de centre comerciale dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari. Banca pune la dispozitia clientilor, persoane fizice si juridice, o oferta complexa de produse si servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking si e-commerce, emite 23 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM si POS – 1.555 de bancomate si  peste 13.400 de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card. BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si in strainatate – prin  subsidiare si reprezentante bancare, cu o prezenta marcanta, prin societatile sale de profil, pe piata leasingului, in domeniul managementului activelor, pe piata de capital si a pensiilor private precum si in asigurari.
 
Erste Bank este, cu cei 53.633 de angajati, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din Europa Centrală, avand peste 16 milioane de clienti in aproape 3.000 de unitati situate in 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La data de 31 Martie 2008, totalul activelor era de 204,5 milarde de euro, profitul net de 315,6  milioane de euro, iar rentabilitatea capitalului angajat de 14,8 %.

Bucuresti, 20.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *