free download 78 travel guides written by experts

BCR ofera posibilitatea platii facturilor Distrigaz Sud direct de la ATM

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera clientilor sai posesori de carduri BCR, posibilitatea de a plati facturile Distrigaz Sud direct de la ATM.

Facturile emise de catre Distrigaz Sud pentru clientii sai din judetele: Ilfov, Argeş, Brasov, Buzau, Călăraşi, Ialomiţa, Dâmboviţa, Dolj, Olt, Galaţi, Brăila, Vrancea, Gorj, Prahova, Vâlcea si Bucuresti pot fi platite de la oricare ATM din reteaua BCR fara comision. Pentru a plati factura Distrigaz Sud prin ATM-urile BCR, clientul posesor de card trebuie sa incheie cu banca o Conventie de prestari servicii bancare. La ATM, posesorul de card va selecta rubrica “Plati facturi” urmind apoi pasii indicati pe ecranul bancomatului.

Un avantaj al utilizarii ATM pentru plata facturilor il constituie faptul ca un posesor de card poate plati, in baza aceleiasi Conventii, si facturile pentru alte persoane, chiar daca locuiesc in alta localitate.

De asemenea, detinatorul de card autorizat poate face platile la orice ATM BCR din oricare localitate, alta decit cea de resedinta. Tot prin ATM pot fi platite ratele la creditele acordate de BCR, alimentate conturile de disponibilitati la vedere si se pot face transferuri intre conturile de carduri BCR.

Consecventa politicii sale de a veni in intimpinarea nevoilor clientilor sai, BCR a semnat, la nivel national, 74 de conventii de plata a facturilor cu diversi furnizori de servicii si utilitati.

Bucuresti, 15.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *