bucharest tech week 2021

BCR ofera facilitatea de acumulare pentru depozitele la termen

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera facilitatea de acumulare pentru depozitele la termen din oferta de retail, destinate persoanelor fizice.

Optiunea de acumulare ofera posibilitatea de a alimenta depozitul la termen constituit la BCR, oricand pe perioada acestuia de valabilitate. Operatiunea nu implica costuri sau penalitati suportate de client si este disponibila atat pentru depozitele constituite deja la BCR, cat si pentru depozite noi constituite.

In urma alegerii optinunii de acumulare dobanda platita de banca, atat pentru depozitul constituit cat si pentru sumele cu care acesta a fost alimentat ulterior, este avantajoasa iar cu cat depozitul este alimentat cu sume mai mari, cu atat dobanda platita de banca este mai mare.

Daca depozitul a fost constituit cu optiunea de capitalizare a dobanzii la scadenta, acesta cat si sumele cu care a fost alimentat pot constitui impreuna un nou depozit la termen, clientul putand obtine un procent de dobanda chiar mai ridicat, prin incadrarea intr-o transa superioara.

Banca nu percepe comisioane pentru alimentarea depozitelor.

Banca nu percepe comision in cazul retragerii de numerar, dupa prima scadenta, din depozitele constituite pe o perioada de 12, 18 sau 24 de luni.

Cuantumul minim al sumelor cu care pot fi alimentate depozitele la termen este de: 100 RON/EUR/USD/CHF/GBP etc.

Bucuresti, 11.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *