metalshow

BCR ofera dobanzi promotionale la depozite

· In plus, BCR bonuseaza suplimentar depozitele deschise prin canalele alternative (internet si phone banking) precum si depozitele clientilor care incaseaza prin BCR si isi platesc cel putin o factura de utilitati prin serviciul Direct Debit

Banca Comerciala Romana (BCR) continua campania de incurajare a economisirii prin oferirea de dobanzi speciale, in cadrul unei campanii de promovare desfasurate in perioada 21.07.2010 – 31.08.2010, pentru depozitele nou constituite la termen de 3 luni, in LEI, cat si pentru depozitele nou constituite la termen de 6 luni in EUR si USD.

Pentru depozitele nou constituite la termen de 3 luni in LEI banca ofera o dobanda fixa de 7,5% pe an, iar suma minima pentru deschiderea unui depozit este de 1.000 lei.

Pentru depozitele nou constituite la termen de 6 luni in EUR banca ofera o dobanda fixa de 3,00% pe an iar pentru cele in USD o dobanda fixa de 2,5% pe an. Suma minima pentru deschiderea unui depozit este 500 EUR, respectiv 500 USD.

BCR majoreaza si dobanzile standard la depozitele la termen in EUR si USD, cu dobanda fixa acestea ajungand pana la 3,00% si pe an la EUR si 2,20% pe an la USD in cazul creditelor pe 12 luni cu plata dobanzii la scadenta.

Totodata, clienţii BCR care incaseaza salariul prin BCR si platesc o factura de utilitati prin serviciul bancii de Direct Debit, sau doresc sa ne aleaga ca si parteneri pentru aceste servicii, beneficiaza de o dobanda fixa de 8,00% pe an pentru depozitele la termen de 3 luni in RON, nou deschise pana la data de 31 August 2010. BCR apreciaza increderea oferita de catre acesti clienti si le garanteaza ca primesc din partea bancii cea mai buna oferta pentru acest tip de depozit

De asemenea, clienţii BCR care isi deschid, pana pe data de 31 august 2010, depozite la termen în RON sau EUR, cu dobanda fixa si maturitate de pana in 12 luni, inclusiv, prin intermediul Canalelor Alternative BCR (Click 24 Banking BCR si Alo 24 Banking BCR), beneficiaza de un bonus de dobanda de 0,25 p.p. pentru depozitele in RON, respectiv 0,15 p.p. pentru depozitele in EUR. Acest bonus este valabil numai pana la prima data de scadenta a depozitelor.

Bucuresti, 21.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *