Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

BCR ofera dobanzi de pana la 8% p.a la depozitele in lei

· Clienţii care îşi deschid în perioada 14.06.2010 – 31.07.2010, un depozit în lei, la termen de 2 luni, beneficiază de o dobândă fixă de 7,50% pe an.

· Clienţii care semnează odată cu contractul de Direct Debit şi cererea de virare a salariului/ pensiei prin BCR (sau deţin deja serviciul de Direct Debit şi primesc salariile sau pensiile prin BCR) beneficiază de o dobândă fixă de 8,00% pe an pentru depozitele la termen de 3 luni în lei.

· Clienţii care îşi deschid depozite la termen în lei sau EUR, cu dobândă fixă şi maturitate de până în 12 luni, inclusiv, prin intermediul Canalelor Alternative BCR (Click 24 Banking BCR şi Alo 24 Banking BCR), beneficiază de un bonus de dobândă de 0.25 p.p. pentru depozitele în lei, respectiv 0.15 p.p. pentru depozitele în EUR.

Banca Comercială Română (BCR) oferă, în perioada 14.06 – 1.07 dobânzi de până la 8% p.a la depozitele la termen, în lei, cu scopul încurajării economisirii prin intermediul depozitelor la termen şi al activării conturilor de salarii şi a plăţilor facturilor prin intermediul Direct Debit.

Astfel, dobânda pentru depozitul în lei, la termen de 2 luni este de 7,5% p.a. Clienţii care primesc salariul într-un cont deschis la BCR şi au şi serviciul Debit Direct beneficiază de o dobândă de 8% p.a. pentru depozitele la termen de 3 luni în lei. Depozitiele la termen în lei sau euro cu o maturtitare de până la 12 luni, deschise prin intermediul 24 Banking BCR (Click 24 Banking BCR şi Alo 24 Banking BCR) au un bonus de dobândă de 0.25 p.p. pentru depozitele în lei, respectiv 0.15 p.p. pentru depozitele în EUR.

„Oferta BCR pentru depozitele la termen este foarte atractivă, în linie cu politica băncii de încurajare a economisirii. Mai mult, oferim avantaje suplimentare clienţilor care folosesc şi alte produse ale băncii, cum ar fi debitul direct sau canalele alternative. De asemenea, vrem să le mulţumim şi clienţilor fideli, şi le oferim bonusuri de dobândă mai mari”, a declarat Sorin Mititelu, director executiv Dezvoltare Afaceri şi Produse Retail, BCR.

Pe lângă dobânda extrem de competitivă, depozitele BCR mai au şi avantajul unei dobânzi fixe, care asigură un randament bun indiferent de fluctuaţiile ratelor de dobândă din piaţă. Suma minimă pentru deschiderea unui depozit la BCR este de 1000 RON, respectiv 500 EUR.

Bucuresti, 14.06.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *