free download 78 travel guides written by experts

BCR ofera clientilor sai credite de nevoi personale in lei cu cea mai mica DAE

– 16,65%, rata lunara cu dobanda fixa si comisioane ZERO

· Cea mai mică rată lunară cu dobândă fixă pe toată perioada de creditare
· Zero comisioane
· Asigurarea de viaţă oferită gratuit

Banca Comercială Română (BCR) oferă clienţilor săi credite de nevoi personale în lei pe o perioadă de până la 10 ani cu cea mai mică DAE – 16,65%, rată lunară fixă pe toată perioada de creditare şi comisioane ZERO.

„Oferim clienţilor noştri o dobândă specială – 15,5% dobândă fixă pe toată perioadă de creditare pentru creditele în lei (DAE 16,65%) şi 13,75% dobândă fixă pe toată perioada de creditare pentru creditele în EUR (DAE 14,65%). Pentru clienţi asta înseamnă cele mai mici rate lunare cu dobândă fixă de pe piaţă pe o perioadă de creditare de pana la 10 ani”, a declarat Ştefan Coroianu, director executiv al Direcţiei Managementul Produselor Retail, BCR.

Clienţii pot împrumuta până la 20.000 EUR echivalent lei, fără avans şi zero comisioane. BCR oferă gratuit asigurarea de viaţă.

BCR acceptă o gamă largă de venituri, realizate atât de către împrumutat, cât şi de către coplătitori şi oferă modalităţi flexibile de rambursare, fără a fi necesară deplasarea la bancă (ATM BCR sau Serviciul de efectuare operaţiuni prin canale alternative BCR). De asemenea, banca oferă, opţional, contra cost, un plan de protecţie al veniturilor solicitantului de credit în cazul pierderii locului de muncă.

Perioada de desfăşurare a campaniei este 25 ianuarie – 25 februarie 2011.

Bucuresti, 26.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *