bucharest tech week 2021

BCR ofera cea mai mare dobanda fixa

la economiile in lei si valuta ale populatiei si agentilor economici

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera populatiei si agentilor economici posibilitatea de a economisi avantajos, atat in lei cat si in valuta, lansand, in premiera in Romania, dobanda fixa pe o perioada de 24 de luni.

BCR ofera clientilor Certificatul de Depozit cu Discount (CDD) care, pentru lei, are o dobanda fixa de 7,25% pe o perioada de 24 de luni. In cazul CDD in valuta, BCR ofera o dobanda fixa de 4,4% pentru dolari americani si de 4,15% pentru EUR.

« BCR ofera, practic, cea mai ridicata dobanda fixa de pe piata bancara romaneasca. BCR considera stimularea economisirii drept un obiectiv strategic, toate miscarile facute, pina in prezent, sustinand politica sa, de protejare a economiilor clientilor fata de inflatie », a declarat Eugen Carstea, director executiv al Directiei de Trezorerie.

CDD este un produs bancar de economisire nominal care poate fi rascumparat înainte de scadenta la pretul cotat de banca in ziua respectiva, ceea ce confera lichiditate suplimentara comparativ cu produsele clasice. In plus pentru persoanele fizice banca nu percepe comision la retragerea chiar si in numerar a sumelor rezultate din acest instrument.

Valoarea nominala a unui CDD este de 1.000 RON sau 1.000 EUR sau USD.

CDD pot fi achizitionate de la oricare din unitatile BCR, titularul avand posibilitatea de a numi imputerniciti pentru rascumpararea de catre banca a titlurilor.

Banca Comerciala Romana este cea mai importanta banca din Romania, gestionand active de peste 9 miliarde de EUR. Banca are in prezent 390 sucursale si agentii in intreaga tara, avind unitati in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Banca pune la dispozitia clientilor servicii de Internet banking si e-commerce. BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si strainatate, prin subsidiare si sucursale bancare, cu o prezenta marcata prin societatile sale de profil, pe piata de capital, pe piata leasingului, pe cea a asigurarilor si in domeniul managementului activelor.

Pentru informatii suplimentare despre produsele si serviciile oferite de BCR, populatia poate apela numarul de telefon al InfoBCR – 0801.0801.227, (0801.0801.BCR), taxabil la tarif de convorbiri locale, indiferent de locul din tara de unde este apelat. Numarul poate fi apelat in reteaua ROMTELECOM. De asemenea, Serviciul InfoBCR se poate apela si din reteaua de telefonie mobila Connex la numarul: *0801.BCR (*0801.227). Serviciul InfoBCR functioneaza de luni pana vineri intre 8:00 – 20:00 si sambata intre 8:00 – 12:30.

Bucuresti, 5.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *