Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

BCR ofera 14% dobanda la depozitele pe un an

Banca Comercială Română (BCR) a lansat, începând cu 11 mai, depozitul la termen de 12 luni în lei cu dobândă fixă, de 14% pe an. Oferta este pentru depozitele nou constituite şi va fi valabilă până la 30 iunie 2009.

„Dorim să încurajam economisirea reală, care înseamnă să pui bani deoparte, pe termen mai lung. Noul depozit are două avantaje foarte mari: asigură o dobândă fixă, garantată pe toată perioada, iar dacă totuşi ai nevoie de bani şi lichidezi depozitul înainte de termen, banca bonifică o dobândă de 8% pe an pentru lunile în care banii au stat în depozit. În plus, dacă lichidezi depozitul la prima scadenţă sau oricând după această dată, comisonul de retragere numerar este zero” a declarat Sorin Mititelu, director executiv Direcţia Dezvoltare Afaceri şi Produse Retail în cadrul BCR.

Pe lângă acest tip de depozit, BCR continuă să ofere o dobândă promoţională de 13,75% pe an la depozitele la termen de 2 luni în lei pentru persoane fizice. De asemenea, banca bonifică o dobândă promoţională de 6% pe an pentru depozitele la termen de 6 luni, în euro, nou constituite de persoane fizice, până la data de 30 iunie 2009.

Bucuresti, 12.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *