metalshow

BCR MasterCard GOLD mai usor de obtinut

BCR imbunatateste conditiile de acordare a cardului de credit BCR MasterCard GOLD

Banca Comerciala Romana (BCR) imbunatateste conditiile de acordare a cardului de credit BCR MasterCard GOLD, prin prelungirea perioadei de acordare a liniei de credit de la 2 ani la 5 ani.

Totodata, banca introduce posibilitatea prelungirii automate a liniei de credit, fara incheierea de acte aditionale, daca clientul a respectat conditiile contractuale stabilite la acordarea cardului de credit.

BCR MasterCard GOLD este un card de credit emis in euro, destinat persoanelor fizice rezidente, in varsta de cel putin 18 ani, cu venituri de minim 300 euro, care calatoresc frecvent in strainatate, cheltuiesc cu lejeritate sume mari si doresc accesul la servici speciale.  
 
Avantajele pe care le ofera cardul BCR MasterCard Gold:
·    Pachetul de servicii asociat care ofera utilizatorului de card: siguranta si confort
·    Accesul 24 de ore din 24 la orice ATM din tara si din strainatate pentru obtinerea de numerar
·    Produsul se poate acorda fara solicitarea de garantii sau cu garantarea liniei de credit cu depozit colateral/certificat de depozit, caz in care nu mai este necesara prezentarea documentelor care atesta realizarea de venituri de catre solicitant
·    Asigura distinctie, clasa, acces in "clubul" utilizatorilor de carduri tip Gold
Utilizatorul unui card BCR MasterCard Gold beneficiaza de un pachet de servicii pe care banca le pune la dispozitia acestuia pe perioada calatoriilor in strainatate, daca foloseste cardul pentru plata cheltuielilor ocazionate de calatorie / sejur:   
·    Asistenta de urgenta: raportarea cardurilor pierdute/furate/distruse; eliberarea de numerar in regim de urgenta; inlocuirea de urgenta a cardului.
·    Asistenta pe timpul calatoriei: informatii utile privind calatoria; transmiterea de mesaje urgente; servicii de asistenta administrativa; avansuri de fonduri; regasirea bagajelor pierdute sau gresit directionate de catre un transportator; expedierea/inlocuirea unor lucruri de uz personal.
·    Asistenta medicala: acordarea de avansuri pentru cheltuieli medicale; repatrierea dupa efectuarea tratamentului; vizita unei rude in situatii de urgenta; cazarea in caz de convalescenta; repatrierea ramasitelor pamantesti; repatrierea copiilor ramasi fara supraveghere; eliberarea de medicamente absolut necesare etc.
·    Asistenta legala: plata cheltuielilor de judecata; achitarea cautiunii.
·    Servicii diverse: rezervarea de bilete la spectacol, livrare de flori la adresa indicata
·    Asigurare de accidente pe parcursul calatoriei.

Cardul poate fi utilizat pentru:
·    plata de marfuri si servicii la comerciantii acceptatori de carduri
·    ridicarea de numerar de la ATM-uri si de la ghiseele bancilor care accepta carduri
·    plata, prin ATM-urile BCR, a facturilor curente de utilitati/servicii (electricitate, apa, gaze, salubritate, telefonie fixa si mobila, TV cablu etc.), in functie de conventiile care se incheie cu societatile furnizoare de utilitati
·    reincarcarea cartelelor de telefon mobil de la ATM-urile BCR

Bucuresti, 8.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *