metalshow

BCR LEASING ofera “Leasing cu confort in versiune standard”

BCR LEASING IFN  lanseaza la SIAB oferta sa promotionala de toamna, care se deruleaza in perioada 5-31 octombrie 2007, sub titlul „Leasing cu confort in versiune standard”.

BCR LEASING IFN ofera clientilor sai posibilitatea achizitionarii unui autoturism in leasing cu o dobanda fixa de numai 5,9% pentru primele 6 luni de contract, urmata de o dobanda variabila standard pentru celelalte luni de contract.
Incheierea unui contract pe perioada ofertei garanteaza beneficiul unui comision de management zero pentru un al doilea autovehicul achizitionat prin BCR LEASING IFN in afara perioadei promotiei. Persoanele fizice beneficiaza in continuare de o durata extinsa de finantare ce poate ajunge pana la zece ani. In acest fel, clientii BCR LEASING IFN pot sa aspire la un confort mai mare, prin accesul la o masina mai buna sau chiar la doua masini, cu eforturi financiare lunare mai mici.

„Pentru BCR LEASING IFN, SIAB reprezinta cea mai importanta manifestare expozitionala de profil a anului 2007. Am putea spune ca este un moment pe care atat noi, cat si clientii nostri il asteptam cu placere. La fiecare editie a Salonului Auto, BCR LEASING IFN a venit cu solutii de finantare competitive, inovatoare, pentru un public din ce in ce mai interesat de ceea ce SIAB aduce ca noutate dar, mai ales, de oportunitatile pe care SIAB-ul le ofera vizitatorului la nivel personal. Si in acest an, pachetul nostru promotional tine seama de nevoile de dezvoltare ale clientilor nostri”, a declarat Claudiu Stanescu, Director General BCR LEASING IFN.

Oferta se adreseaza deopotriva producatorilor si dealerilor de autovehicule care opereaza pe piata din Romania, cat si companiilor si potentialilor clienti individuali care asteapta oportunitati de finantare avantajoase.

BCR LEASING IFN este onorata sa intampine publicul vizitator la SIAB, la standul sau nr. 2220, din Hala 2.

Bucuresti, 5.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *