free download 78 travel guides written by experts

BCR Leasing IFN ofera acces online la oferta sa de bunuri reposedate

BCR Leasing IFN a lansat site-ul //revanzare.bcr-leasing.ro, care oferă potenţialilor clienţi posibilitatea de a vedea, de oriunde şi oricând, oferta de bunuri recuperate. Site-ul poate fi accesat direct sau de pe home page-ul companiei, www.bcr-leasing.ro.

Site-ul are o structura prietenoasă, în care produsele sunt clasificate după categorii uşor de identificat.

De exemplu, în cazul vehiculelor, căutarea se poate face după marca preferată, caracteristici tehnice, preţ, an de fabricaţie, tip de combustibil, număr de kilometri parcurşi. De asemenea, vehiculele propuse pentru revânzare pot fi vizualizate împreună cu toate detaliile referitoare la numărul de identificare a ofertei, model, culoare, an fabricaţie, kilometri rulaţi, putere, etc

„Principalele avantaje ale ofertei noastre de bunuri recuperate sunt legate de posibilitatea achiziţionării în leasing a acestora în condiţii financiare atractive, de posibilitatea negocierii, de alegerea duratei contractului în funcţie de dorinţa şi situaţia clientului şi de posibilitatea recuperarii TVA-ului, în cazul firmelor. Mai mult, calitatea maşinii este mai bine corelată cu preţul său de vânzare, întrucât stabilirea preţului are la bază, printre altele, o expertizare tehnică făcuta de specialişti.”, a declarat Claudiu Stănescu, Director General BCR Leasing IFN.

Site-ul //revanzare.bcr-leasing.ro oferă toate informaţiile cu privire la modalitatea de cumpărare, numerele de Call Center (0722511450; 0722285878; 0724232316) la care se pot solicita detalii cu privire la produse, precum şi noutăţile apărute în ultimele două săptămâni.
Site-ul conţine, de asemenea, o rubrică intitulată “Recomandarea noastră”, care afişează, cea mai bună ofertă curentă.

Vehiculele oferite spre revânzare pot fi achiziţionate deopotrivă de persoane fizice sau juridice, prin toate sistemele de plată: numerar, leasing sau credit. În cazul achiziţionării în leasing, oferta financiară cuprinde niveluri de dobândă foarte competitive. Preţurile sunt astfel stabilite încât cumpărătorii să beneficieze de avantaje reale în raport cu valorile de piaţă ale acestor bunuri. 

„Prin //revanzare.bcr-leasing.ro dăm un impuls pieţei locale de leasing şi încurajam investiţiile practice atât ale persoanelor fizice cât şi ale IMM-urilor” a continuat Stănescu.

Pentru a beneficia de produsele de pe site-ul //revanzare.bcr-leasing.ro, potenţialul client trebuie să urmeze câţiva paşi simpli:
1.    Alege mai întâi produsul dorit,
2.    Contactează un specialist al Departamentului Revânzare, la numerele de telefon expuse pe site, şi îi comunică numărul de identificare al produsului.
3.    Specialistul BCR Leasing IFN îi facilitează vizionarea autovehiculului/echipamentului dorit.
4.    Dupa vizionare, clientul trebuie să trimită la BCR Leasing IFN oferta sa de preţ, utilizând un formular care se poate descărca de pe site.
5.    Preţul de vânzare se stabileşte pe baza celei mai bune oferte primite, utilizând ca bază de apreciere rapoartele de evaluare şi cotaţiile pieţei pentru tipul de autovehicul ofertat.
6.    Clientul va primi un răspuns în maximum 5 zile lucrătoare de la data transmiterii ofertei.
7.    Dacă oferta este acceptată de BCR Leasing IFN, clientul optează pentru modalitatea de plată (numerar, credit bancar sau leasing) şi se întocmeşte contractul.
8.    Clientul intra în posesia bunului dorit.

Bucuresti, 28.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *