free download 78 travel guides written by experts

BCR Leasing ajuta victimele inundatiilor cu utilaje de mare tonaj

· Un excavator pe senile Liebherr 944 si 3 autobasculante de mare tonaj din parcul BCR Leasing vor ajunge in folosinta Directiei Drumuri si Poduri Botosani
· Utilajele vor fi folosite la refacerea drumurilor, podurilor si digurilor afectate de inundatii
· Compania BCR Leasing a apelat la sportivul Ionut Iftimoaie pentru a promova initiativa si a incuraja si alti actori ai pietei de leasing sa sprijine in mod similar victimile inundatiilor

BCR Leasing a dat spre folosinta Directiei Drumuri si Poduri Botosani un excavator pe senile Liebherr 944 si 3 autobasculante de mare tonaj. Utilajele vor fi folosite la curatarea si refacerea drumurilor, podurilor si digurilor din judetul Botosani afectate de inundatiile din aceasta vara.

Excavatorul pe senile Liebherr 944, cu an de fabricatie 2007, cantareste peste 35 de tone, are o capacitate a cupei de 2m³ si poate sapa pana la o adancime de 7 metri. Autobasculantele, 2 Iveco Trucker si un Ford, sunt din 2007 si au fiecare capacitatea sa transporte cate 25 de tone de material.

Valoarea de piata a utilajelor date spre folosinta Directiei Drumuri si Poduri Botosani depaseste 300.000 de euro. Costurile cu asigurarile si rovinieta sunt, de asemenea, suportate de catre compania BCR Leasing.

“In situatii de acest gen, e nevoie de implicarea tuturor pentru a putea reface infrastructura distrusa de ape. Pana acum toti ne-am concentrat pe nevoile imediate ale victimelor, dar nu trebuie sa uitam faptul ca oamenii vor trai in continuare acolo si au nevoie de drumuri, de poduri, de diguri care sa ii apare in continuare. De aceea am luat legatura cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta si le-am oferit sprijinul nostru. Autobasculantele si escavatorul sunt utilaje esentiale pentru refacerea infrastructurii si ma bucur ca am putut sa gasim o utilitate nobila utilajelor din parcul nostru” a declarat Thomas Tolazzi, Presedinte BCR Leasing.

Compania BCR Leasing a apelat la sportivul Ionut Iftimoaie pentru a promova initiativa si a incuraja si alti jucatori ai pietei de leasing sa sprijine in mod similar victimile inundatiilor. Iftimoaie, el insusi originar dintr-o zona grav afectata de inundatiile din ultimii ani (Comanesti, judetul Bacau), a afirmat: “sunt impresionat de actiunea companiei BCR Leasing. Ar fi bine daca si alte companii si-ar da seama ca in astfel de momente este cu adevarat nevoie de ajutorul lor.”

Bucuresti, 01.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *