free download 78 travel guides written by experts

BCR lanseaza un parteneriat cu Fundatia H

Banca Comerciala Romana (BCR) lanseaza astazi, 22 aprilie a.c., un parteneriat cu Fundatia H, organizatie care are ca principala preocupare invatamantul la distanta destinat persoanelor cu nevoi speciale.

„BCR reconfirma ca este atat lider si formator de piata cat si un cetatean institutional responsabil care isi asuma rolul de partener al comunitatii. Aceasta calitate permite BCR sa returneze in folosul  societatii o parte din plusul de valoare pe care banca il creeaza”, a declarat Cornel Cojocaru, director executiv al Directiei de Comunicare din cadrul BCR.
O prima actiune in cadrul parteneriatului cu Fundatia H consta in oferirea de catre BCR a 700 de exemplare din cartea „Banii pe intelesul copiilor” elevilor de la Scoala nr.96 din Bucuresti.

Proiectul se adreseaza, in primul rand, acelor colective scolare care cuprind copii cu nevoi speciale, avand in vedere continutul educational specific al cartii, usor de inteles de catre acestia.

Autorul lucrarii este doamna Ligia Georgescu-Golosoiu doctor în economie, expert la Banca Naţională a României.

„BCR este recunoscuta ca promotor al culturii bancare in tara noastra si ne bucuram ca are grija si de pregatirea in domeniu a copiilor cu nevoi speciale”, a declarat Radu Fatulescu, presedintele Fundatiei H.

Cartea este un manual original despre bani si instrumente bancare scrisa sub forma unor dialoguri  menite sa ii ajute pe copii sa inteleaga  mai usor domeniul complex al finantelor. Conceptele despre bani si banci sunt prezentate într-un limbaj adecvat vârstei copiilor. Cartea conţine 56 de pagini structurate în cinci capitole, respectiv: Banii, Economisirea, Dobânda, Cecul, Serviciile Bancare Electronice, este dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 9-13 ani si va fi distribuita de catre Fundatia H spre folosul elevilor cu dizabilitati.

„Prin lansarea partneriatului cu BCR, Fundatia H isi extinde, intareste si eficientizeaza actiunile si proiectele pe care le intreprinde in folosul persoanelor cu nevoi speciale, al parintilor acestora, al specialistilor care lucreaza cu ei si, in final, al comunitatii” a adaugat Radu Fatulescu.

BCR, ca partener responsabil al comunitatii din care face parte, este implicata in sustinerea financiara a unor ample proiecte culturale, artistice, social comunitare, umanitare si sportive cu impact national, regional ori local.

Bucuresti, 22.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *