metalshow

BCR lanseaza un nou produs – pachetul de cont curent

Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un nou produs financiar complex, « Pachetul de cont curent », un produs inovator pentru piata romaneasca.

Pachetul de cont curent poate fi achizitionat in doua variante: “Basic” si “Plus”.

“Pachetul de cont curent este foarte atractiv pentru toti aceia – persoane fizice – care doresc sa-si administreze eficient finantele intregii familii. Acest produs are ca avantaj major utilizarea foarte usoara intrucat se axeaza pe canalele alternative de vanzare, iar clientul nu mai este obligat sa se deplaseze la banca pentru a face diverse operatiuni, ci poate efectua tranzactiile direct de acasa. Pachetul de cont curent BCR, varianta Basic, se adreseaza tuturora. Acelora dintre clienti care efectueaza des tranzactii bancare le recomandam sa opteze pentru varianta Plus a pachetului”, a declarat Martin Skopek, vicepresedinte executiv retail al BCR. Pachetul de cont curent, varianta “Basic” are la baza un cont curent in lei la care se adauga un card de debit (inclusiv carduri pentru utilizatorii autorizati din familie) ce ofera posibilitatea obtinerii unui descoperit de cont, clientul avand astfel acces la un instrument de finantare. De asemenea, produsul ofera posibilitatea efectuarii de transferuri automate de sume catre contul de economii in lei, servicii de Phone banking si e-banking (e-bcr), extras de cont si colectarea instructiunilor pentru plati fara numerar. Banca ofera promotional, pana la sfarsitul anului, o reducere de 50% a comisionului de acordare a creditelor de consum.

Totodata, clientul beneficiaza de un anumit numar de tranzactii gratuite pentru operatiuni precum retrageri de numerar si interogari sold la bancomatele BCR si plati prin Standing Order si Direct Debit. Plata facturilor la bancomatele BCR este gratuita pentru un numar nelimitat de tranzactii.

La varianta “Plus” se adauga posibilitatea de a dobandi un card de credit MasterCard in lei si efectuarea unor plati gratuite prin phone-banking si e-bcr (electronic banking).

„Este un produs convenabil si comod, avantaj foarte important pentru utilizator. Pretul pachetului pentru client este mai scazut fata de pretul produselor si serviciilor achizitionate separat ceea ce se traduce prin economie de bani. Totodata, noul produs asigura accesul simplu, concret si rapid la mai multe produse si servicii bancare, clientul realizand o economie de timp si un plus consistent de confort”, a adaugat Martin Skopek.

Pachetele de produse si servicii bancare ale BCR se adreseaza tuturor persoanelor fizice – rezidenti romani, cu varsta peste 18 ani.

Membrii de familie pot fi autorizati sa utilizeze contul si pot primi carduri de debit sau de credit suplimentare, fara costuri aditionale.

BCR nu percepe pentru produsele incluse in pachet, comisionul lunar de administrare a contului curent, comisionul lunar de utilizare a serviciilor oferite prin canale alternative phone banking si e-BCR+, comisionul anual de mentenanta card de credit (in cazul pachetului Plus), comisionul de transmitere a extrasului de cont curent prin posta (acest comision nu include costurile de expediere a extrasului de cont curent). Pretul acestora este acoperit de taxa de mentenanta lunara per pachet, respectiv 3,99 lei pentru varianta Baza si 6,99 lei pentru varianta Plus.

Tranzactiile gratuite pot fi efectuate atat de catre client cat si de catre persoanele imputernicite, in limita numarului de tranzacti gratuite si se refera la prima/primele tranzactii efectuate in cursul unei luni calendaristice.

De mentionat ca facilitatea de descoperit de cont sau/şi cardul de credit este disponibila doar dacă clientul este eligibil pentru împrumut, în conformitate cu politica de credit a BCR.

Bucuresti, 1.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *