Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

BCR lanseaza noi produse bancare dedicate pentru IMM-uri

Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat, la inceputul acestei saptamani, 3 noi produse destinate exclusiv intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) si anume linia de credit – Ideal Curent BCR, creditul de investiţii – Ideal Invest BCR şi pachetul Ideal BCR, care imbina componente de finantare si componente de cash management.

„Principalele atuuri ale noilor produse de finantare pentru IMM rezulta din faptul ca imprumuturile se pot aproba in 24 de ore din momentul in care clientul depune documentatia de credit precum si din flexibilitatea sistemului de garantii solicitate de banca, deosebit de avantajos pentru client. Finantarile din gama Ideal BCR reprezinta exact solutia de care au nevoie intreprinderile mici si mijlocii pentru dezvoltarea afacerilor. In plus, Pachetul Ideal BCR asigura flexibilitate, clientul avand posibilitatea de a introduce in componenta acestuia o gama larga de produse si servicii optionale la costuri avantajoase comparativ cu cele rezultate prin utilizarea separata a fiecareia dintre componentele sale“, a declarat Daniel Cetateanu, director executiv al Directiei IMM. Primul produs – Ideal Curent BCR – este o linie de credit care se poate acorda in lei sau valuta (EUR/USD). Destinatia acestei linii de credit o constituie finantarea activitatii curente si se acorda pe o perioada de pana la 12 luni.

Ideal Invest BCR este un credit de investiţii care poate fi folosit pentru finantarea dezvoltarii afacerilor prin realizarea de noi capacitati si obiective de productie, modernizarea sau mentinerea la parametrii corespunzatori a capacitatilor de productie existente, a utilajelor, a masinilor si instalatiilor etc. Creditul se acorda in lei sau valuta (EUR/USD) pe o perioada de pana la 5 ani, clientul putand solicita o perioada de gratie de pana la 6 luni. Suma ce poate fi obtinuta reprezinta 75% din valoarea totala a investitiei, cu un plafon maxim de 150.000 lei (sau echivalent in EUR/USD).

Cel de-al treilea produs special destinat IMM-urilor, pachetul Ideal BCR, are in componenta sa un cont curent in lei, un card de debit in lei atasat acestuia si o componenta de tip electronic banking destinata gestionarii electronice a platilor in lei efectuate de client. Totodata, structura flexibila a pachetului permite clientului, pe baza preferintelor sale, sa adauge componente optionale de cash management si de finantare.

Produsele de cash management optionale sunt: inca un cont curent in lei sau in valuta, un al doilea card de debit emis in lei sau in valuta, serviciul MultiCash/e-BCR asociat contului curent – componenta optionala – Contul Ideal BCR in lei sau in valuta. Clientul IMM poate alege si componente de finantare specifice: linia de credit Ideal Curent BCR, creditul Ideal Invest BCR si acordul de garantare/contract de credit in baza caruia se pot obtine scrisori de garantie bancara.

Cele trei noi produse bancare din gama Ideal BCR sunt accesibile pentru societatile comerciale cu o cifra de afaceri anuala cuprinsa intre 1 si 8 milioane EUR.
 

Bucuresti, 6.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *