Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

BCR lanseaza, in premiera in Romania, platile catre alte persoane, doar pe baza numarului de telefon

  • BCR ofera clientilor sai posibilitatea de a trimite bani catre alte persoane (Person-To-Person Payments), cunoscand doar numarul de telefon mobil al acestora
  • BCR este singura Banca din Romania ce ofera o  gama completa de solutii de Mobile Banking

Banca Comerciala Romana (BCR) lanseaza, in premiera pe piata bancara romaneasca, serviciul Tranzactii Mobile BCR care permite platile catre alte persoane, doar pe baza numarului de telefon mobil.

„In premiera in Romania, utilizatorii unui astfel de serviciu pot trimite bani prietenilor, membrilor familiei sau cunoscutilor doar pe baza numarului de telefon mobil al acestora. Astfel, clientii BCR trebuie sa cunoasca doar numarul de telefon mobil al beneficiarului (nu mai sunt necesare detalii financiare suplimentare) si pot trimite acestuia banii necesari, chiar si in caz de urgenta (oricand si oriunde, fara sa mai astepte o viitoare intalnire pentru a inmana sumele)”, a declarat Bogdan Marin, Directorul Managementului Canalelor Retail, BCR.

BCR a reusit, in decursul anului 2012, sa ofere clientilor sai posibilitati variate de efectuare a operatiunilor bancare direct de pe telefonul mobil, indiferent de tipul acestora.

Folosind telefonul mobil, clientii BCR pot acum afla soldul conturilor, pot vizualiza cele mai recente operatiuni, pot plati facturi sau transfera sume de bani, utilizand optiuneacare raspunde cel mai bine nevoilor individuale de timp, accesibilitate si mobilitate.

Serviciul Tranzactii Mobile BCR poate fi activat la orice unitate BCR si este oferit gratuit tuturor clienţilor putand fi atasat oricarui cont curent in lei.

Clientii BCR, utilizatorii serviciului Tranzactii Mobile BCR beneficiaza de confort şi economie de timp, pentru ca acesta poate fi folosit la orice oră, de pe orice abonament sau cartela reîncarcăbilă activă în reţelele de telefonie mobilă Orange, Vodafone şi Cosmote si mai ales, de pe orice telefon mobil (cu funcţii de bază sau de tip smartphone), fara sa fie nevoie de internet mobil.

Setul complet de operatiuni disponibile prin Serviciul Tranzactii Mobile BCR este:

·    Vizualizare sold cont
·    Vizualizare mini-extras de cont cu ultimele 10 tranzacţii efectuate pe cont
·    Plată facturi
·    Transferuri între conturile proprii, dar si catre terţi
·    Transferuri mobile, către alti clienţi BCR care deţin serviciul Tranzacţii Mobile

“Ne mandrim ca in anul 2012 am reusit sa dezvoltam si sa consolidam canalul de Mobile Banking, prin care aducem Banca tot mai aproape de clienti si prin care suntem mai prezenti in viata lor, direct pe telefonul mobil. Acum oferim servicii bancare pe telefoanele mobile tuturor tipurilor de clienti, fie ei traditionalisti, care prefer metode simple de plata, fie moderni, atrasi de tehnologie si care folosesc zilnic internetul. Daca pana acum un an ofeream clientilor doar o varianta optimizata pentru mobile a internet banking, in decursul ultimelor 2 luni am reusit sa dezvoltam solutii complete si variate de mobile banking: aplicatii dedicate telefoanelor de tip smartphone (Android si iPhone), trimiterea de notificari prin SMS privind operatiuni efectuate in/din cont, iar acum am intregit oferta cu serviciul “ Tranzactii Mobile BCR” a adaugat Bogdan Marin.

Bucuresti, 29.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *