free download 78 travel guides written by experts

BCR lanseaza Asistentul Financiar – aplicatia pentru dispozitive mobile

  • Lansare Asistentul Financiar Mobile;
  • Rezultate la 6 luni de la lansarea aplicaţiei în versiunea desktop;

Banca Comercială Română (BCR) a lansat aplicaţia Asistentul Financiar pentru telefoanele mobile de tip smartphone şi tablete cu sisteme de operare iOS (Apple) şi Android. Începând cu 5 decembrie, aplicaţia Asistentul Financiar pentru mobil poate fi descărcată rapid şi uşor din Appstore sau din Google Play, în funcție de sistemul de operare al telefonului.

„Parte a strategiei BCR de dezvoltare a canalelor digitale, Asistentul Financiar BCR este a treia aplicaţie bancară disponibilă clienţilor BCR în Apple Store şi Google Play, împreună cu aplicaţia de Mobile Banking Touch 24 banking BCR şi aplicaţia eToken BCR. Aceste aplicaţii sunt gratuite pentru toţi utilizatorii serviciului 24 Banking BCR şi permit clienţilor noştri să beneficieze de cele mai bune servicii utilizând fie un smartphone, fie o tabletă.

Odată cu lansarea aplicaţei Asistentului Financiar BCR pentru mobil, le oferim clienţilor noștri posibilitatea de a avea un „bancher personal“ în buzunar 24/7 şi o perspectivă completă asupra veniturilor lunare, a apetitului personal de consum şi nu în ultimul rând de a îi ajuta să gestioneze în mod eficient finanţele personale” a declarat Marian Ignat, Director Executiv Managementul Canalelor Retail BCR.
Asistentul Financiar BCR este un instrument de clasificare automată a tuturor veniturilor şi cheltuielilor. Acesta permite planificarea şi administrarea de bugete personale şi deţine un întreg set de funcţionalităţi utilizate pentru analiza acestor informaţii într-un mod prietenos, cu o serie bogată de grafice simplu de înţeles. Operaţiunile efectuate prin Click 24 Banking sau cu cardul BUN DE PLATĂ sunt categorisite automat de Asistentul Financiar. Clienţii au posibilitatea de a-şi identifica cheltuielile viitoare şi de a face estimări, de a-şi compara profilul cu altele similare din aceeaşi categorie, de a fi notificaţi cu privire la ţintele de cheltuili pe care şi le-au previzionat şi de a-şi vizualiza evoluţia portofoliul în timp.

Asistentul Financiar BCR generează o perspectivă globală asupra bugetului propriu şi oferă posibilitatea de a avea un control absolut asupra banilor deţinuţi.
La 6 luni de la lansarea aplicaţiei Asistentul Financiar BCR, constatăm că 30% din totalul clienţilor activi de Internet Banking au ales să folosescă Asistentul Financiar BCR. Din portofoliul clienţilor existenţi cea mai mare parte îşi încasează veniturile lunare la BCR pe care ulterior le gestionează prin intermediul canalelor alternative (non-cash).

În rândul clienţilor care şi-au stabilit bugete de cheltuieli, 53% au ales un singur buget pe care şi-l gestionează, 24% dintre clienţi au ales să urmărească între 2 şi 4 bugete, iar restul de 23% au optat pentru urmărirea unui numar de peste 5 bugete lunare de cheltuieli.

Utilizarea în rândul clienţilor BCR a Asistentului Financiar a generat o dublare a numărului lunar de tranzacţii non-cash.

www.24banking.ro/asistentul-financiar-bcr

Bucuresti, 08.12.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *