free download 78 travel guides written by experts

BCR intra pe piata transferurilor de bani catre elevii si studentii basarabeni aflati la studii

in Romania

Banca Comercială Romană (BCR) oferă elevilor şi studenţilor din Republica Moldova care studiază în România posibilitatea să gestioneze eficient şi rapid banii prin intermediul cardurilor emise de către BCR Chişinău.

Astfel, părintii vor putea alimenta contul de card deschis la BCR Chişinău, iar studenţii/liceenii vor avea posibilitatea utilizării cardului oriunde s-ar afla pe teritoriul României. Totodată, studenții posesori de carduri emise de BCR Chisinău vor putea retrage bani în condiţii preferențiale de la orice bancomat din reţeaua Erste disponibilă în 8 ţări din Europa Centrală şi de Est: România, Ungaria, Austria, Cehia, Slovacia, Serbia, Ucraina, Croația.

BCR doreste să ofere studenților si liceenilor basarabeni acces la banii trimisi de părintii lor 24 ore din 24.

Comisionul de retragere a numerarului din ATM-urile grupului este în valoare de 1.5 %.

În marile centre universitare din Iasi, Bucuresti, Cluj, Brasov şi Oradea studiază un număr de peste 10.000 de studenţi.

BCR Chişinău este una din cele mai dinamice bănci pe piaţa cardurilor bancare din Republica Moldova. Astfel, pe parcursul primelor 7 luni ale anului curent, numărul de carduri active emise de BCR Chişinău a atins cifra de 7.200 carduri, fiind în creştere cu peste 60% faţă de finele anului precedent. În acelaşi timp, reţeaua de bancomate BCR Chişinău s-a extins până la 38 ATM-uri, acestea fiind amplasate in cele mai comode locaţii din Chişinău, Bălţi, Hânceşti, Sângerei, Făleşti.

Bucuresti, 12.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *