free download 78 travel guides written by experts

BCR incurajeaza economisirea in contextul cresterii semnificative a creditarii

  • BCROfertă specială pentru depozitele la termen de 3 luni în lei – dobândă fixa de 3,75%
  • BCR a acordat, în anul 2013, credite de nevoi personale în valoare de peste 1,5 miliarde lei

Banca Comercială Română (BCR) încurajează economisirea şi oferă tuturor clienţilor persoane fizice, noi sau existenţi, până pe data de 30 aprilie a.c., o dobândă fixă, avantajoasă în valoare de 3,75%/an la depozitele în lei de 3 luni, constituite din bani noi.

Promoţia pentru bani noi este disponibilă exclusiv în unităţile BCR.

„În ultimul trimestru, BCR a făcut progrese extraordinare în ceea ce priveşte activitatea de creditare în lei şi vedem semne reale pentru o revenire sustenabilă a pieţei. Clienţii au din ce în ce mai multă încredere în serviciile financiare, iar poziţia noastră de lideri de piaţă face ca alegerea BCR ca şi partener să fie o decizie firească. Pentru aceasta, ne dorim să oferim recompense şi mai consistente clienţilor care vor să-şi construiască o relaţie mai strânsă cu BCR, aşa încât încurajarea lor să economisească şi mai mult prin depozitele noastre este un pas natural în această direcţie“, a declarat Andrew Gerber, Director Produse Retail în cadrul BCR.

BCR a acordat, în anul 2013, credite pentru nevoi personale în moneda naţională în valoare de peste 1,5 miliarde lei, din care 40% au fost credite revolving (descoperit de cont şi carduri de credit).

Valoarea medie a creditului de nevoi personale a crescut cu 35 % în a doua parte a anului 2013 şi cu 50% în prima parte a anului 2014, creşterea fiind susţinută pe de o parte de reducerile substanţiale de dobândă cât şi de creşterea interesului clienţilor pentru refinanţarea creditelor deţinute.

BCR a lansat, recent, o campanie de promovare a creditelor noi de nevoi personale cu accent pe oferta competitivă, simplitate şi rapiditate – dobândă promoţională de la 8,5% pe an (DAE 10,08%), campanie valabila pana pe 30.04.2014. Dobânda este determinată în funcţie de vechimea şi continuitatea în muncă, comportamentul de plată, încasarea salariului sau pensiei într-un cont la BCR, iar procesul de acordare a creditelor de nevoi personale este simplu si rapid, intrucat banca solicita numai 3 acteDetalii în Regulamentul campaniei disponibil gratuit în unitaţile BCR şi pe www.bcr.ro.

Bucuresti, 07.04.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *