free download 78 travel guides written by experts

BCR elimina comisioanele OUR garantat pentru platile in valuta

BCRcătre bănci partenere ale Grupului Erste

Banca Comercială Română (BCR) a eliminat, de la 1 decembrie a.c., comisionul OUR garantat care se aplică pentru operaţiunile de plăţi indiferent de valută, iniţiate către beneficiari ce deţin conturi în bănci partenere ale Grupului Erste Bank. Eliminarea comisionului OUR garantat se aplică pentru operaţiunile de plăţi iniţiate către beneficiari ce deţin conturi în urmatoarele bănci:

Tara

Banca

Bosnia şi Herzegovina

Sparkasse Bank BiH

Macedonia

Sparkasse Makedonija

Slovenia

Banka Sparkasse d.d

Comisionul OUR este modalitatea de comisionare aferentă tranzacţiilor în valută potrivit căreia comisioanele tuturor băncilor de pe traseul plăţii sunt suportate de către ordonator. Comisionul OUR garantat exclude posibilitatea decontării ulterioare a eventualelor comisioane. Comisionul plăţii este acum suportat de ordonator o singură dată, la efectuarea plăţii.

Recent, BCR a eliminat comisionul OUR garantat pentru operaţiunile de plăţi iniţiate către beneficiari ce deţin conturi în băncile membre ale Grupului Erste:

Tara

Banca

Austria

Erste Bank der oesterreichischen Sparkassen

Austria

Erste Group Bank AG

Cehia

Česká spořitelna

Croatia

Erste Bank Croatia

Ungaria

Erste Bank Hungary

Moldova

BANCA COMERCIALĂ ROMĂNĂ CHIŞINĂU

România

Banca Comercială Română

Serbia

Erste Bank Serbia

Slovacia

Slovenská sporiteľňa

Această iniţiativă vine în sprijinul clienţilor persoane fizice, persoane fizice autorizare şi persoane juridice care efectuează plăţi către bănci din cadrul Erste Bank Group. Sunt încurajate astfel plăţile în valută în cadrul Erste Bank Group, proiect initiat în Februarie 2013 o dată cu lansarea serviciului FIT Payments 2.0. (Fast Intragroup Transfers).

Bucuresti, 02.12.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *