free download 78 travel guides written by experts

BCR daruieste paturi familiilor nevoiase din Bucuresti

● 1.300 de familii nevoiaşe din Bucureşti primesc pături de la BCR în această iarnă.
● 10.000 de pături au fost donate de către BCR în peste 20 de oraşe din toată ţara în lunile decembrie, ianuarie şi februarie.
● Beneficiarii sunt familii cu venituri mici aflate în programele de ajutorare ale Crucii Roşii România.

Angajaţii BCR au dăruit azi 1.300 de pături unor familii nevoiaşe din Bucureşti – un ajutor călduros bine venit în perioada de iarnă. Beneficiarii au fost desemnaţi de Crucea Roşie România, partener al BCR în acest proiect.

Voluntarii BCR şi cei de la Crucea Roşie s-au întâlnit cu familiile nevoiaşe la sediul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor „Omenia” din Bucureşti. Acțiunea din capitală marchează sfârșitul campaniei, care și-a propus să ofere în lunile de iarnă un sprijin familiilor fără posibilități materiale.

“În ultimii 20 de ani am sprijinit permanent comunităţile în care ne desfăşurăm activitatea şi vom face acest lucru şi în următorii 20 de ani. În vremuri dificile am înţeles să sărbătorim prin grija faţă de cei care au nevoie. În iarna aceasta, peste 10.000 de familii au primit pături călduroase de la BCR. Voluntarii noştri, împreună cu partenerii de la Crucea Roşie au împărţit pături în peste 25 de oraşe din România. Vom continua să fim membru activ al comunităţii şi să ajutăm cât mai mult la buna ei dezvoltare, atât prin programele de implicare în comunitate, dar mai ales prin dezvoltarea şi susţinerea unei afaceri responsabile”, a declarat Dominic Bruynseels, Președintele executiv al BCR.

Înainte de Bucureşti, voluntarii BCR au dăruit pături familiilor nevoiaşe din Iaşi, Craiova, Bacău, Braşov, Constanţa, Tulcea, Brăila, Buzău, Covasna, Mehedinţi, Teleorman, Olt, Călăraşi, Hunedoara, Dâmboviţa, Prahova, Mureş, Vrancea, Ialomiţa, Ilfov şi Cluj.

Pe 1 decembrie BCR a împlinit 20 de ani de la înfiinţare. Pentru a marca acest eveniment, banca, împreună cu angajaţii săi, au dăruit 10.000 de pături unor familii nevoiaşe din întreaga ţară. Beneficiarii au fost desemnaţi de Crucea Roşie şi provin din familii cu venituri foarte mici.

Pătura BCR este un produs 100% românesc.

Partenerul media al acţiunii Pătura BCR este Adevărul de Seară.

Bucuresti, 18.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *