free download 78 travel guides written by experts

BCR – credite de nevoi personale in lei cu dobanzi incepand de la 12,9% si ZERO comisioane

cu doar 3 acte

· BCR solicită numai 3 acte pentru acordarea creditului de nevoi personale fără garanţii:
o Adeverinţă de salariu, Fişă fiscală şi Factură de utilităţi, în cazul veniturilor realizate din salarii
o Talon de pensie, Decizie de pensionare şi Factură de utilităţi, în cazul veniturilor realizate din pensii
· Creditul are dobândă fixă de la 12,9% (DAE 13,69%) şi beneficiază de asigurare de viaţă gratuită
· ZERO comisioane de analiză şi administrare credit
· Cu aceleaşi 3 acte clienţii pot obţine şi un card de credit, pentru care primesc un bonus de 50 lei, in cazul in care opteaza si pentru un credit de nevoi personale

· Aprobarea creditelor de nevoi personale şi a cardurilor de credit se poate obţine şi prin telefon, prin apelarea gratuită a InfoBCR (zilnic, între 8.00 şi 22.00): 0800.801.BCR (0800.801.227) sau prin transmiterea unui SMS cu textul “Credit” la 1780, tarif normal

Banca Comercială Română (BCR) lansează o campanie de promovare a creditelor noi de nevoi personale DIVERS BCR axată pe accesibilitate şi simplitate – dobândă fixă de la 12,9%, ZERO comisioane de analiză şi administrare credit şi documentaţie simplificată pentru evaluarea cererilor de credite – numai 3 acte pentru acordarea creditului de nevoi personale fără garanţii: adeverinţa de salariu, fişa fiscală şi factura de utilităţi sau talon de pensie, decizie de pensionare şi factură de utilităţi, în cazul veniturilor realizate din pensii.

BCR va derula, până la 31 decembrie 2012, o campanie de promovare a creditelor noi de nevoi personale DIVERS BCR. Banca oferă 50 lei bonus clienţilor care opteză şi pentru un card de credit BCR si care vor efectua cel puţin 2 tranzacţii la POS în prima lună de la achizitionarea cardului. Detalii în Regulamentul campaniei disponibil gratuit în unitaţile BCR şi pe www.bcr.ro.

În cadrul campaniei, BCR vinde credite noi de nevoi personale cu dobândă fixă începând de la 12,90% (DAE 13,69%). În plus, BCR oferă gratuit asigurarea de viaţă la BCR Asigurari de Viaţă VIG.

„BCR s-a concentrat în ultima perioadă pe simplificarea procesului de creditare, unul dintre paşii deja realizaţi constând în reducerea documentelor solicitate clienţilor la doar 3 acte. Totodată, banca a revizuit preţul creditului nou DIVERS BCR, reducând dobânda şi practicând comisioane ZERO de analiză şi de administrare credit pentru creditele noi. În această perioadă a anului creditul DIVERS BCR răspunde cel mai bine nevoilor diverse de finanţare ale clienţilor cum ar fi pregatiri pentru începerea anului universitatar, amenajari/remobilări în casă, pachete turistice pentru perioada sarbătorilor; cheltuieli specifice sărbătorilor de iarna, etc.”, a declarat Roxana Cristea, Sef Departament Credite Negarantate, BCR.

Principalele beneficii ale creditelor DIVERS BCR sunt: rata lunară mică şi fixă pe toată perioada de creditare, asigurarea de viaţă oferită gratuit la BCR Asigurări de Viaţă VIG şi posibilitatea de a opta, contra cost, pentru o asigurare complexă ce oferă până la 24 de rate lunare plătite de bancă în caz de şomaj.

Principalele beneficii aduse de plata cu cardul de credit sunt: cumpărături cu 0% dobândă (prin programul de 12 rate cu dobândă 0% la comercianţii parteneri BCR / până la 53 zile perioadă de graţie cu dobândă 0%), programul de loialitate, reducerile de până la 30% la comercianţii parteneri BCR, servicii gratuite de plăţi facturi la ATM BCR, asigurare gratuită de protecţie a cumpărăturilor (www.Powercard.ro).

BCR oferă posibilitatea obţinerii aprobării creditelor de nevoi personale şi a cardurilor de credit şi prin telefon, prin apelarea gratuită a InfoBCR (zilnic, între 8.00 şi 22.00): 0800.801.BCR (0800.801.227) sau prin transmiterea unui SMS cu textul “Credit” la 1780, tarif normal.

Exemplu de calcul: DIVERS BCR 15.000 RON

Credit

DIVERS EXTRA BCR

Valoare totală credit

15.000 RON

Perioadă de acordare

Maxim 5 ani (60luni)*

Dobândă

12,90%/an fixă pe toată perioada

Comision analiză dosar

ZERO

Comision lunar de administrare

ZERO

DAE**

13,69%

Valoare totală plătibilă de tre client

20.432 RON

Rata lunară

341 RON

Asigurări

GRATISAsigurare de viaţă


* în funcţie de vechimea şi continuitatea în muncă, comportamentul de plată, încasarea salariului într-un cont la BCR.
** DAE este calculat în condiţiile prezentate în tabel.

Bucuresti, 01.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *