free download 78 travel guides written by experts

BCR continua sa-si rasplateasca clientii care folosesc cardurile pentru a face plati

Banca Comercială Română (BCR) şi-a răsplătit clienţii posesori de carduri cu o bonificatie totală  de aproximativ 1.950.000 lei pentru plăţile făcute cu cardul direct la POS-urile comercianţilor sau pe internet  în perioada 1 Octombrie 2009 – 15 Ianuarie 2010.
 
Astfel, posesorii de carduri BCR au beneficiat din plin de avantajele plăţii cu cardul şi au utilizat mult mai frecvent cardul pentru plata bunurilor şi serviciilor cumpărate. În decembrie 2009 tranzacţiile prin POS la comercianţi au crescut cu 30% ca număr şi cu 13% în volum faţă de decembrie 2008, ajungând la o pondere de 26% din totalul tranzacţiilor cu carduri.
 
În acelaşi timp, retragerile de la bancomat au scăzut cu peste 15% comparativ cu decembrie 2008.
 
Semnificativă este creşterea gradului de utilizare a cardurilor de credit, bonificaţiile acordate în decembrie 2009 crescând cu peste 60% comparativ cu aceeaşi perioadă din 2008.
 
“Programul special de loialitate adresat clienţilor noştri a motivat semnificativ posesorii de carduri BCR să folosească intensiv cardul pentru cumpărăturile specifice finelui de an. Între 1 şi 24 Decembrie 2009 am dublat numărul de puncte adresat clienţilor ce au efectuat tranzacţii cu cardurile de credit BCR. Ne bucură faptul că oamenii percep din ce în ce mai clar avantajele plăţilor direct cu cardul – siguranţa operaţiunilor şi a banilor –  şi utilizează pe deplin beneficiile acestora” a declarat Igor Zganjer, director al Direcţiei Carduri din cadrul BCR.
 
Programul pe puncte se adresează deţinătorilor de carduri de debit şi credit BCR. Aceştia primesc puncte bonus atunci când efectuează tranzacţii cu cardul la comercianţi şi pe internet
 
 –      pentru 1 RON cheltuit cu cardul de credit se primeşte 1 punct; 
 –      pentru 2 RON cheltuiţi cu cardul de debit se primeşte 1 punct
 –      1 punct = 0.006 lei
 
 În prezent bonusul este virat direct în conturile clienţilor la fiecare 3 luni.

Bucuresti, 11.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *