free download 78 travel guides written by experts

BCR continua sa incurajeze economisirea oferind dobanzi avantajoase la depozitele noi

· Ofera speciala pentru depozitul la termen de 3 luni in RON – dobanda de 8% pe an
· Pentru depozitul la termen de 6 luni in EURO, BCR ofera o dobanda fixa de 3.25% pe an
· BCR ofera in plus 0,25 p.p. pentru orice depozit constituit prin intermediul canalelor alternative

Banca Comerciala Romana (BCR) continua si in ianuarie 2011 sa ofere, promotional, dobanzi foarte avantajoase la depozitele bancare pe trei si sase luni, nou constituite de clientii sai persoane fizice, pentru a stimula economisirea si a-si ajuta clientii loiali sa-si realizeze aspiratiile.

“Clientii BCR care detin deja sau deschid un cont de salariu sau de incasare a pensiei beneficiaza de o oferta speciala pentru depozitul la termen de 3 luni in lei, respectiv dobanda fixa de 8% pe an – cea mai buna dobanda din oferta actuala pentru economii in lei, disponibila exclusiv in unitatile BCR”, a declarat Catalina Zincenco, sef departament in Directia Managementul Produselor Retail din cadrul BCR.

Totodata, BCR ofera clientilor care constituie un depozit la termen de 6 luni in EUR o dobanda fixa de 3.25% pe an, pentru depozitele constituite in unitatile bancii.

Clientii care deschid depozite prin Click 24 Banking BCR (on-line) si Alo 24 Banking BCR (telefonic) beneficiaza de un bonus de dobanda de 0.25% pe an – astfel acestia obtin o dobanda fixa mai mare – 8,25%/an la depozitele in lei pe trei luni si 3,50%/an la cele in EUR pe sase luni – cea mai buna dobanda din oferta actuala pentru economisire in euro.

Cele doua oferte speciale sunt disponibile tuturor clientilor care isi constituie depozite noi pana la 31 Ianuarie a.c. inclusiv.

Bucuresti, 06.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *