free download 78 travel guides written by experts

BCR continua sa incurajeze economisirea oferind dobanzi avantajoase la depozitele noi

● Oferă specială pentru depozitul la termen de 6 luni în RON – dobândă de 7,50% pe an
● Pentru depozitul la termen de 6 luni în EURO, BCR oferă o dobândă fixă de 3.25% pe an
● BCR oferă în plus 0,25 p.p. pentru orice depozit constituit prin intermediul canalelor alternative

Banca Comerciala Romană (BCR) continuă în luna februarie 2011 să ofere, promoţional, dobânzi foarte avantajoase la depozitele bancare constituite pe termen de şase luni, în lei şi EUR, nou constituite de clienţii săi persoane fizice, pentru a stimula economisirea şi a-şi ajută clienţii să-şi realizeze aspiraţiile.

„Avem o ofertă specială pentru toti clienţii nostri. in luna februarie: dobândă fixă de 7,50% pe an pentru depozit la termen de 6 luni în lei, fiind cea mai bună dobândă din ofertă actuală pentru economii în lei. In plus, special pentru clientii loiali care detin deja sau doresc sa deschida un cont de salariu sau de incasare a pensiei, oferim o dobanda extrem de avantajoasa de 7.25% pe an pentru depozitele la termen de 3 luni in lei”, a declarat Cătălina Zincenco, şef departament în Direcţia Managementul Produselor Retail din cadrul BCR.

Totodată, BCR oferă clienţilor care constituie un depozit la termen de 6 luni în EUR o dobândă fixă de 3.25% pe an, pentru depozitele constituite în unităţile băncii.

In plus, clienţii care deschid depozite prin Click 24 Banking BCR (on-line) şi Alo 24 Banking BCR (telefonic) beneficiază de un bonus de dobândă, fix, de 0.25% pe an si astfel obţin o dobândă mai mare decat la ghiseele bancii, de 7,75%/an la depozitele în lei pe 6 luni şi 3,50%/an la cele în EUR pe 6 luni – cea mai bună dobândă din ofertă actuală pentru economisire în euro.

Ofertele sunt disponibile tuturor clienţilor care îşi constituie depozite noi până la sfârşitul lunii februarie a.c.

Bucuresti, 02.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *